Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жана Бергендорф сменя опетненото си име!

Изпълнителката къса със скандалното си минало

 

Скандалната певица Жана Бергендорф (35) вече има пълно основание да се раздели с опетненото си име, което Гугъл свързва само със скандали и провали.

 

Като изключим победата й в Х-Фактор, всички останали новини за нея са за арести, наркотици, домашно насилие, съдебни разпри, алкохолни запои и кариерни провали.

 

Последната новина в личен план за изпълнителката, е предстоящ втори брак. Както LifeOnline.bg съобщи, певицата промени семейния си статус в личния си профил във Фейсбук на "Сгодена".


Засега Жана няма намерение да разкрива самоличността на годеника си публично. Предполага се, че ако тя се омъжи ще вземе фамилията на бъдещия си съпруг.

 

Досега Жана се представя с фамилията на бившия си мъж Стефан Бергендорф. Артистичното й име обаче е опръскано с петната на множество уронващи престижа истории.

 

Едно ново име може да се окаже чисто ново начало за талантливата певица, която е готова да предприеме нова важна стъпка в живота си.

 


Припомняме, че Жана има син Леон от датския си съпруг Стефан.

 

В първите години след раждането си хлапето бе отглеждано от татко си и омразната й свекърва, с която спореха за детето, в Дания.

 

След победата в „Х Фактор” майката взе момчето у нас, а скоро след това и Стефан се засели в столицата. За да са отново едно щастливо семейство.

 

Стефан дори премести бизнеса си от Дания в България. Докато живееха под наем, двамата ту се събираха, ту се разделяха, но не бързаха да подават молба за развод.

 

Преди 2 години все пак решиха да разтрогнат брака си.След скандалната си връзка с танцьора от българо-кубински произход Леандър и бурните им скандали с побоища и наркотици, при които се намеси дори полицията, Жана спря да говори за личния си живот.

 

Оттогава чепатата изпълнителка не е показвала нито едно свое гадже. Дори и сгодена, тя не разкрива самоличността на мъжа, който й е предложил брак

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати