Меню

Избрани новини

Риалити

Откриха Евровизия! Жана Бергендорф мина по синия килим с дълбоко деколте (снимки)

Снимка: Facebook / BNT Eurovision Bulgaria

На 8 май България участва на първи полуфинал с песента Bones

На 6 май в Лисабон официално започна 63-ия международен конкурс за песен "Евровизия -2018". Мотото на настоящия конкурс е "All on board!" ("Всички на борда!"). Церемонията по откриването се състоя в Музея за изкуството, архитектура и технологии.

Португалия домакинства Евровизия за първи път. Делегациите от всичките 43 държави, участващи в конкурса, пристигнаха на церемонията по откриването облечени в сценичните си костюми с които ще се изявят в състезанието. 

Този път червеният килим беше заменен със син - в цвета на река Тагос, на чиито бряг се състоя откриването, както и на океана, който стана основна тема на сегашното състезание.

По синия килим минаха и българските представители Equinox, предвождани от Жана Бергендорф. Нейният сценичен аутфит, създаден за гледане отдалече, показваше повече отколкото трябва, сметнаха наблюдатели, имайки предвид, че конкурсът е популярен най-вече сред подрастващите.

ГЛЕДАЙТЕ ЕКСЛУЗИВЕН КЛИП ОТ ВТОРАТА – ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТИЦИЯ

На 8 май ще се състои първият полуфинал на Евровизия. Equinox и още 18 състезатели ще участват в Altice арена в парка на народите. Вторият полуфинал ще се проведе на 10 май, Финалът на конкурса ще се състои на 12 май.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати