Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жана Бергендорф удари крупна печалба от Лотарията!

Дали разумът й ще проработи и тя ще успее да се измъкне от калта, в която е затънала с тези 250 хиляди?

Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът отново я сполетя.

Късметът отново е кацнал на рамото на затъналата в дългове и кредити певица, която доскоро отчаяно се чудеше накъде да поеме, е спечелила задоволителна сума от лотарията, съобщи HotArena.

Българската представителка на „Евровизия“ ще влее в банковата си сметка приличната сума от 250 000 лева, която ще й даде възможност да започне чисто нов живот. А Жана има спешна нужда от стимул да започне да гради себе си отначало, да реши проблемите си и да загърби неприятностите, а освен сина й, тези пари биха й дали необходимата допълнителна мотивация.  

Напомняме ви, че победителката от Х-Фактор преживя няколко катарзиса. Единият от тях беше серия от публични излагации, включващи побоища, консумиране на наркотици, съдебни дела и куп грешки, продиктувани именно от употребата на забранените субстанции.

Талантливата певица изгуби кариерата си, близките и приятелите си, като за малко щеше да остане и без детето си. На няколко пъти тя се опита да поправи счупените мостове към най-важните неща в живота си, но част от тях бяха белязани с неуспех.

Последно за певицата се знаеше, че е затънала в кредити и дългове, поради което й се е наложило да избяга в Лондон. Оттогава не сме чували нищо конкретно за нея, освен че ту спирала, ту отново започвала да взима „бело“.

След като се сдобие с паричната си награда от лотото, най-вероятно духът на Жана ще се вдигне и ако разумът й проработи, ще чуваме само хубави новини за нея и кариерата й. / източник ХотАрена. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати