Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жана Бергендорф ридае за загубата на баща си!

Всичко за историята с пастрока й Владимир

 

Жана Бергендорф (35) потъна в скръб, след като загуби втория си баща Владимир преди две седмици, а преди това - и своя вуйчо.


Изпълнителката на "Самурай" е неутешима, но всички се надяваме да се съвземе бързо, защото в средата на юни трябва да издаде нова песен.

 

Пастрока й се бори с онкологично заболяване над две години, но болестта го надви и той си отиде в края на май.

 

Владимир е втори баща на Жана и се грижи за нея цели 17 години. Дори и след раздялата с майката на певицата, Анета, продължава да се отнася с Жана като с родна дъщеря, виждат се и той й помага.

 

Затова и сега тя приема смъртта му толкова тежко. Жана е близка и със своята полусестра Адриана, от втория брак на майка й с Владимир. 


"Той е невероятен човек. Развежда се с мама, но продължи да бъде опора в живота ми и да иска да излизам с него и сестра ми при посещенията", споделя огнената певица.

 

 

Тя разбира, че Владимир не е неин биологичен родител на шест, а чак на 29 се запознава с истинския си баща Марио. По рано в интервютата си певицата споделя, че би искала да се запознае с човека, който я е създал. 


През лятото на 2015 година майка й и сестра й откриват Марио във Фейсбук. Показват го на Жана и тя решава да се запознае с него. Майка й му звъни с думите:

 

"Дъщеря ти иска да те види. Знаеш ли коя е тя?". Бащата е истински изненадан от неочакваното обаждане. Отвръща, че няма значение коя е, нали му е дете.

 

И все пак не може да повярва, когато чува, че това е Жана Бергендорф. Макар че външната прилика между двамата е очевидна, пише Галерия.

 

 

 

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати