Меню

Избрани новини

Клюкарник

Уволниха Явор Бахаров от театъра на Армията

Актьорът загуби ролята си в „Маркиз дьо Сад“

 

Поредно уволнение записа в своята биография скандалният актьор Явор Бахаров (36).

 

Той е изгубил и последната си роля в театър „Българска армия”, на чиято сцена до не много отдавна излизаше почти през вечер. Сега мястото му е заето от най-младия и неопитен човек в състава на театъра, а звездата обикаля провинциалните сцени, за да не остане съвсем без пари.Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния театър. Това е „Маркиз дьо Сад” от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов.

 

Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие. Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад.

 

 

Изцепките на Бахаров станаха причина представлението да спре да се играе малко след като бе качено на сцена. В продължение на цяла година „Маркиз дьо Сад” беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.Известно е, че над него висеше сериозна заплаха да лежи в затвора, след като бе хванат да шофира пиян и дрогиран в Банско. Заради скандала звездата започна да губи една по една ролите си в софийските театри и на практика остана без работа, а съответно – и без пари.

 

Театър „Българска армия” бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В „Маркиз дьо Сад”, вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора.

 


На негово място са взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният Ясен Атанасов. Момчето не може да се похвали нито с фенове, нито с опит, нито с кой знае каква биография.

 

Това било голям удар по самолюбието на предшественика му, който вярвал, че е изключителен актьор. Той действително е талантлив, но петното върху имиджа му се оказва по-голямо от таланта, пише столичен седмичник.

В момента Явор играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера например беше в Ловеч. На софийските сцени скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления.

 

Почти цялото си той време прекарва в провинцията, което обаче му влияело добре, твърдят запознати. Откакто не е в София, скандалджията бил станал тих, спокоен и омиротворен.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза