Меню

Разцъкай

Пикантни разкрития за интимния живот на Васил Божков, хонорарите в „Капките“, войната в чалгата и Николаос Цитиридис (видео)


Всичко за конспиративните теории гледай тук:

 

Заклет почитател на плътските удоволствия е бил Васил Божков. Дали твърденията на съдружника му Цветомир Найденов, че хазартният бос е сериен изнасилвач са верни, е от компетенцията на съответните органи, но от широките му пръсти в комбинация с неутолим сексуален глад са се възползвали много жени и то доброволно.

"Знам, че е обичал по-естествени жени, не със силиконови гърди. Според мен той е имал фикс идея да обладава всички млади момичета, не само българки, може би. Доколкото съм чувала, в офиса му са били водени момичета. Градската клюка говори, че е имал вярна доставчица на момичета, която му е намирала мераклийки - и професионалистки, и аматьорки, и те са полочвали съответни суми. Много момичета са ходили по собствено желание и са се натискали да ги ухажва, но и той много-много не е отказвал", коментира в светското предаване на ПИК TV Елза Парини.

Каква е конспиративната й версия за пиянския скандал с Явор Бахаров в Банско от преди дни, какви хонорари ще се раздават в осмия сезон на "Като две капки вода", коя чалга дива се изложи с алкохолни изцепки на фолк награди и защо Николаос Цитиридис се е изнесъл от гарсониерата си в Дружба – отговорите ще откриете във видеото

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

bat sasho bog da pomaga
22.04.2020 12:35 / Отговор

Добави коментар