Меню

Избрани новини

Фен зона

Бахаров се спасява от решетките… поне за два месеца!

Адвокатите му ще обжалват пред Окръжен съд Благоевград

 

Актьорът Явор Бахаров (35), който получи ефективна присъда от 1 година, ще обжалва решението на съда.

 

През февруари той беше заловен да шофира пиян и дрогиран след запой в Банско. Патрул на пътна полиция забелязали, че автомобилът на Бахаров се движи, криволичейки по пътното платно със свалени прозорци и силна музика.

 

Дрегер и кръвна проба доказват наличието на недопустими нива на алкохол и наркотик кокаин.

 

Адвокатите на театрала ще обжалват присъдата пред Окръжен съд Благоевград в 15 дневен срок.

 

Малкото братче на Захари Бахаров няма намерение да влиза зад решетките и ще обжалва до дупка, така че настаняването му в килия няма да е скоро.

 

На предходното заседание звездният защитник се усъмни в квалификацията на униформените в Банско, които го бяха тествали с дрегер, както и че уредът може да е бил повреден.

 

 

Химическият анализ на двете кръвни проби обаче категорично доказва 1,42 промила алкохол, въпреки твърденията на Бахаров, че е пил предната вечер и би трябвало алкохолът да се е разградил.

 

Дал е и обяснение, че поне три дни преди инцидента не е употребявал наркотици. В съда стана ясно, че има и формален проблем с талона за медицинското изследване, който бил с объркана стара дата.

 

Това обаче явно не е повлияло на съдия Божков от Разлог за произнасяне на присъдата. Не е ясно дали окръжните съдии ще оценят случайната грешка.

 

Адвокатът на Бахаров изтъква и още един пропуск според него - това, че свидетелите са разпитвани не от разследващ полицай, а от инспектор.

 

Всички тези аргументи ще бъдат изложени и пред съда в Благоевград при евентуално обжалване, което със сигурност ще точи и следващата година, така че актьорът засега остава на свобода, пише HotNews.bg.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати