Меню

Избрани новини

Фен зона

Бахаров и Карамазов се скараха за пари

Доскорошните приятели и бизнес партньори вече не си говорят

 

Двама от най-популярните български актьори – Владо Карамазов и Захари Бахаров са в изключително обтегнати отношения. От най-добри приятели и колеги двамата преминали на етап, в който дори не се поздравявали, разказват запознати.

 

Причината е повече от тривиална – пари! Преди време Карамазов и Бахаров, заедно с Юлиан Вергов, развивали общ бизнес. Фирма, под шапката на която имали няколко доста успешни театрални проекта.

 

Без предупреждение и обяснение обаче, по-големият от двамата братя Бахарови напуснал общото начинание. Отдал се на индивидуални проекти или на такива, в които си партнира с половинката си в живота Дима Алексиева, пише Уикенд.

 

 

Именно един такъв – „Поетите” – още повече смразил двамата театрали. Във въпросното начинание известни актьори рецитират поезия. Като звезда Карамазов също получил покана за участие.  Уж всичко било готово, когато в последния момент се отказал.

 

Изправил организаторите пред предизвикателството да замаскират липсата му. Въпреки че крайният продукт се получил и без негово участие, Бахаров бил бесен, че бившият му партньор се подиграл така с него.

 

Алексиева на свой ред се опитала да замаскира гафа с това, че явно популярният и като водещ Карамазов не се чувствал достатъчно уверен, за да рецитира поезия. Близки до средите обаче споделят, че Карамазов нарочно изиграл бившия си ортак. Искал да види какво е някой да обещае и накрая да отстъпи от думата си.

 

Нещо повече – Владо нямало как да прости на Захари за това, че той прибира страхотна печалба сам, а не пожелал да работят заедно по проекта.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза