Меню

Избрани новини

Клюкарник

Явор цъфна „качен на черешата“ да говори за проблемите си с дрогата и алкохола от екрана (видео)

Театралът обвини държавата за престъпленията си

 

Явор Бахаров се появи в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в озадачаващо състояние.

 

Осъденият условно за шофиране пиян и надрусан актьор все отлагал гостуването си, но най-накрая се престрашил да говори.

 

Щастлив, че най-сетне е приел, Цитиридис не спря да го разпитва за проблемите му с алкохола и наркотиците, но така сякаш да купуваш и приемаш забранени от закона вещества е нещо нормално и абсолютно приемливо.

 

Всъщност хора преминали през това, от което се опитва да се отърве палавият театрал коментират, че са наблюдавали интересни невербални знаци в поведението му.

 

 

Според тях освен подпийнал, непослушният актьор се е появил пред камерите и под въздействието на наркотици.

 

Като осезателен знак за това те сочат непрестанното облизване на устните, преглъщане, очевидна жажда, блуждаещ поглед и течаща в различни посоки мисъл.

 

За провиненията си обаче, той обвини държавата защото престъпниците като него не се чувствали достатъчно застрашени.

 

„Волен Сидеров, Андре Токев и аз“, пробва да се пошегува неуместно любимецът на тийнейджърките, като спомена името на Андре Токев поне още няклко пъти докато говори за проблемите си.

 

 

Учудващо не спомена, че случаят му е пример за Кристиан Николов, който в подобно на неговото състояние уби Милен Цветков.

 

„Не ми я приятно, когато хората злословят за мен“, призна актьорът, който се прочу с арест заради сядането му зад волана с алкохол и наркотици в Банско.

 

Заради присъдата той има задължителни срещи с психолог, които обаче както се видя едва ли са му помогнали да преодолее зависимостите, въпрос, който водещият услужливо забрави да зададе.

 

“Нещо не е както трябва, но държавата трябва да направи така, че да ограничи тези хора, които нарушават правилата и да ги заплаши. Проблемът е в обществото и според мен глобите трябва да се увеличат“, потърси оправдание Бахаров за бедите си.

 

„Не знам какво трябва да се направи, но нещо не е както трябва. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад волана, но държавата трябва да направи така, че да ги ограничи или да ги заплаши така, че да знаят, че не трябва да го правят.

 

Проблемът е в обществото най-вече, но нали държавата е за това - да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкова много да се променя кривата. Трябва да се направи нещо.", дава акъл Яворчо, без да осъзнава колко гротескно звучи това от неговата уста.

 

Относно новината за уволнението си от Театъра на Армията той призна, че по-млад колега го е сменил в постановката, но това не означава, че е уволнен от сцената, на която се изявява от десет години.

 

Появата му в студиото предизвика вълна от възмущение в страницата на предаването, но всички негативни коментари бяха изтрити.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати