Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Година от убийството на Милен Цветков! Виновника Кристиан Николов все още е без присъда!

Днес се навършва година от смъртта на обичания баща, приятел, общественик и журналист

 

На 19 април 2020 година минути след 18 часа, дрогираният Кристиан Асенов Николов помита колата на Милен Цветков с 99 км/ч. докато чака за зелен сигнал на кръстовище на бул. „Черни връх“.

 

В кръвта му е установено наличието на коктейл от силни наркотици и алкохол. Няма спирачен път. В автомобила на убиеца са още приятелката му и депутатски син.

 

Самият Кристиан е дете на заможни и влиятелни родители. Те са наели едни от най-умелите юристи, които да „спасят“  наркозависимия си син от затвора с процедурни еквилибристики, наговаряния, промяна на факти и други адвокатски трикове.

 

 

Множеството приятели, близки и почитатели на Милен са огорчени от бавното законодателство и искат възмездие. Усещат се опасения, че историята се разтяга във времето за да се позабрави за инцидента и да се избегне заслуженото наказание.

 

В социалните мрежи днес много потребители призоваха съда да побърза със заслужената присъда.

Едно от ярките изявления е на визуалния артист Jeason Brad Lewis , който в дълъг пост изрази възмущението си и опасенията за опит за потулване на виновника.

 

 

Ето какво написа той:

На този ден преди една година дрогираният Кристиан, уби телевизионният водещ, баща, скъп наш колега и приятел Милен Цветков. Една година, престъпното вулгарно съдилище, не успя да даде присъда. Една година,... виновен за това зверско убийство НЯМА.


Кристиан си седи в ареста, водят се разпити.. съдът се съмнява. Той ли е карал, не е ли... Не мога да ви опиша отвращението ми от българското законодателство и изобщо от подобието на държава в което живеем. Искрено се надявам с новото правителство, някой , някъде там да се сети , че това дело се точи , като свинско черво 12 месеца без изход, сякаш ние сме някакви идиоти.


Ами не... няма да забравим и ще продължаваме да задаваме въпроси и да питаме, цял живот ако трябва. Казах го и преди! На негово място можеше да съм аз , вие или любимито ви семейство в кола, пълна с деца.


 

Главата не ми побира, що за престъпно варварство и тотално безхаберие има съдът. Страх ме е,... така както ме бе страх да не пуснат убиеца на момчето от борисовата градина. Уви,.. след безсрамно малко време в ареста, Йоан Матев, бе освободен под домашен арест защото няма доказателства.


Въпреки, че брат му заведе полицията до ножа с който е отнел "за спорта" живота на малкото момче. Наясно ли сте , че държавата пуска убийци на свобода? Вие наясно ли сте какво се случва тукааа беееееее????? Кажете...!???? До кога ще спим бе хора? До кога ще забравяме и ще си затваряме очите?


Дълбоко отвратен съм... в каква тиня живеем ...ако не успеят да осъдят дрогирания Кристиан... наистина ви казвам , че ще е трагично. Краят на нас , като народ и държава. Феноменално падение...


С почит към теб Милене, прости ни, че може би не правим достатъчно, но силно се надявам, че възмездие ще има. Знам, че си някъде там на самотна гара и чакаш... обиден... сънувах те. Ние чакаме с теб.. за да отлетиш спокоен!“.

 

Екипът на LifeOnline.bg се присъединява към призивите за отсъждане на заслужено ефективно наказание за смъртта на Милен Цветков, мир на душата му!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати