Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Година от убийството на Милен Цветков! Виновника Кристиан Николов все още е без присъда!

Днес се навършва година от смъртта на обичания баща, приятел, общественик и журналист

 

На 19 април 2020 година минути след 18 часа, дрогираният Кристиан Асенов Николов помита колата на Милен Цветков с 99 км/ч. докато чака за зелен сигнал на кръстовище на бул. „Черни връх“.

 

В кръвта му е установено наличието на коктейл от силни наркотици и алкохол. Няма спирачен път. В автомобила на убиеца са още приятелката му и депутатски син.

 

Самият Кристиан е дете на заможни и влиятелни родители. Те са наели едни от най-умелите юристи, които да „спасят“  наркозависимия си син от затвора с процедурни еквилибристики, наговаряния, промяна на факти и други адвокатски трикове.

 

 

Множеството приятели, близки и почитатели на Милен са огорчени от бавното законодателство и искат възмездие. Усещат се опасения, че историята се разтяга във времето за да се позабрави за инцидента и да се избегне заслуженото наказание.

 

В социалните мрежи днес много потребители призоваха съда да побърза със заслужената присъда.

Едно от ярките изявления е на визуалния артист Jeason Brad Lewis , който в дълъг пост изрази възмущението си и опасенията за опит за потулване на виновника.

 

 

Ето какво написа той:

На този ден преди една година дрогираният Кристиан, уби телевизионният водещ, баща, скъп наш колега и приятел Милен Цветков. Една година, престъпното вулгарно съдилище, не успя да даде присъда. Една година,... виновен за това зверско убийство НЯМА.


Кристиан си седи в ареста, водят се разпити.. съдът се съмнява. Той ли е карал, не е ли... Не мога да ви опиша отвращението ми от българското законодателство и изобщо от подобието на държава в което живеем. Искрено се надявам с новото правителство, някой , някъде там да се сети , че това дело се точи , като свинско черво 12 месеца без изход, сякаш ние сме някакви идиоти.


Ами не... няма да забравим и ще продължаваме да задаваме въпроси и да питаме, цял живот ако трябва. Казах го и преди! На негово място можеше да съм аз , вие или любимито ви семейство в кола, пълна с деца.


 

Главата не ми побира, що за престъпно варварство и тотално безхаберие има съдът. Страх ме е,... така както ме бе страх да не пуснат убиеца на момчето от борисовата градина. Уви,.. след безсрамно малко време в ареста, Йоан Матев, бе освободен под домашен арест защото няма доказателства.


Въпреки, че брат му заведе полицията до ножа с който е отнел "за спорта" живота на малкото момче. Наясно ли сте , че държавата пуска убийци на свобода? Вие наясно ли сте какво се случва тукааа беееееее????? Кажете...!???? До кога ще спим бе хора? До кога ще забравяме и ще си затваряме очите?


Дълбоко отвратен съм... в каква тиня живеем ...ако не успеят да осъдят дрогирания Кристиан... наистина ви казвам , че ще е трагично. Краят на нас , като народ и държава. Феноменално падение...


С почит към теб Милене, прости ни, че може би не правим достатъчно, но силно се надявам, че възмездие ще има. Знам, че си някъде там на самотна гара и чакаш... обиден... сънувах те. Ние чакаме с теб.. за да отлетиш спокоен!“.

 

Екипът на LifeOnline.bg се присъединява към призивите за отсъждане на заслужено ефективно наказание за смъртта на Милен Цветков, мир на душата му!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Цветан Не искам да давам квалификации, за правосъдната система в момента, защото, каквото и да кажа все ще е малко, в общи линии на казваме, хора които са откраднали кисело мляко защото нямат какво да ядат, не че е редно, не ги оправдавам, но какво да кажем за такива като дрогираното богаташче, което уби Милен Цветков, и което още не е осъдено, защото е добре платено на този на когото трябва и още много други като него. Не мога да не си спомня обаче, какво щеше да му се случи на това момченце, преди 10 ноември 1989г. Или по точно това никога нямаше да се случи, защото, беше ясно че за подобно деяние заминаваш директно в Белене доживот. Така че може онази власт да имаше много кусури, но те са в пъти по малко от тези на сегашната такава!!!
04.09.2021 18:25 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза