Меню

Избрани новини

Клюкарник

Део изшмъркал пари за един апартамент!

„На Явор Бахаров му трябваха 20 години да ме достигне…“, казва водещия

 

Популярният телевизионен водещ Део разказа как е похарчил около 160 000 лева за наркотици.

 

Перхидроленият зевзек разкрива това в автобиографично стендъп шоу „Как се стигна дотук!?”.

 

В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е истинското име на бившия барман, откровено споделя за успехите, провалите и преодолените зависимости.

 

На седмица харчех около 300 лева за материал. Понякога бяха повече, понякога по-малко, защото и приятели черпеха, но средно по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лева. Толкова съм давал на година за бело.“, конкретизира лошото момче.

 

„В продължение на 10 години бях зависим и сега ми става лошо като сметна, че съм похарчил 156 000 лева за кокаин. Та толкова струва къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я изплащам в продължение на 12 години!”, прави рекапитулация на разхода Део, който днес искрено съжалява за похарчените хиляди левове за дрога.

 

Срещата му с наркотиците става в барманските му години, когато приятел му дава хапче, което да му даде сили да издържи 24-часовите смени.

 

 

„Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, питиета. Хареса ми адреналинът, но после бях като ударен с мокър парцал”, признава днес барманчето.

 

Той все пак взима отново същото хапче и така докато не се увлича по стимулантите, които му създават лъжовна илюзия.

 

„Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път - Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми.

 

 

Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите „екстри”, и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки.

 

Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си „Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане", разказва 46-годишният Део с днешна дата.

 

 

Той признава, че пътят не е лесен и лек, но щом той е успял, значи и други могат. Според Деян, тайната се крие в това да се откъснеш изцяло от „вредната” среда и да се обградиш с нови хора, които са далеч от пороците. Спортът също е ключов.

 

„Всеки човек оставя нещо след себе си. Потърсих с какво аз ще остана във вестниците и открих, че съм първият известен българин, който е хващан с наркотици. Бях изловен от Първо районно, излязох и на 1-а стр. на вестниците. Това беше най-тежкият ми период - в началото на известността.

 

Тогава правех „Джубокс”. После ме сложиха за втори път на корицата на „Егоист”. Бях първата субкултурна личност, както каза Нойзи (един от създателите на списанието - Ивайло Цветков), която е хваната с наркотик. Бях в едно заведение, там ме хванаха.

 

На Явор Бахаров му трябваха 20 години за да ме настигне, но, брат, аз съм първия!”, признава със смях Део, който гледа винаги да извлича нещо забавно и положително от всяка ситуация

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Д.ИВАНОВА Браво на теб ДЕО,желая ти много здраве,семейно щастие и успехи!
22.03.2022 00:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза