Меню

Избрани новини

Фен зона

След зверската катастрофа с шеф Токев наскоро, сега дойде и благата вест, че е станал дядо!

Готвачът научил, че си има внуче докато е в чужбина

Шеф Андре Токев научил, че е станал дядо чак в далечна Бразилия, където бил на снимки за новите епизоди на предаването за кулинарен туризъм.

Екзотичното пътуване, свързано с опознаването на различната култура, нови продукти и вкусове, е било запълнено с много емоции около появата на новия живот в семейството му. Известният бразилски готвач шеф Гуга Роша, които изследва кулинарните традиции на индианците, е бил първият, който е поздравил Андре.

"Моите дъщери бяха голяма мотивация в живота ми. Сега внучката ми Ема-Мари е по-голяма мотивация и забава", сподели Токев пред Би Ти Ви.

По време на престоя си в Бразилия кулинарят се впечатлил от толерантността на местните хора, която усетил при всеки контакт с тях. Според него южният народ оценява високо всичко красиво и интересно, независимо от неговия произход.

Интересен факт е, че родината на възприеманите като традиционни за България продукти - домати, краставици, чушки и тиквички, всъщност е Бразилия. Разбира се, там разнообразието на сортове е огромно и вкусовете им са различни. Шеф Токев даде пример с краставица, която отвътре изглежда като киви, доматите растат на храсти, а местните сервират ребра от риба, пише "Хотнюз".

Припомнете си, че лятото беше доста тежко за кулинарният ояфьор, след като през август той катастрофира жестоко с новия си поръчков Mercdes X Class във Варна, където има ресторант.

За инцидента, който се пази в тайна първо съобщи репортер на LifeOnline.bg. Съмненията, че книжката на кулинаря е отнета заради шофиране и предизвикване на ПТП под въздействието на алкохол се засилват и от нови факти, до които наш репортер се добра.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати