Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Приятелката на Милен Цветков: Любовта ни беше изстрадана!

Милена разказа всичко за връзката им и смъртта му в книга

 

„Нашата любов беше изстрадана, но истинска. Това е книга за любовта и паметта. И за Милен, разбира се.“

 

Това сподели приятелката на Милен Цветков, която бе с него в последните часове, преди да бъде прегазен от дрогирания Кристиан Николов. Нумероложката Милена Иванова - ЕА и журналистът са имали връзка в продължение на малко повече от година, през която са живеели заедно и по думите й силно се обичали.

 

В деня на смъртта му си казали много. „Сякаш знаехме, че нещо ще се случи“, подозира Милена.

 

 

„Разкрих му, че искам да се грижа за него и че съм решила, че той е моят човек. Мисля, че и той ми каза всичко. Вярвам, че той втория път се върна, за да се сбогува с мен на вратата. Първо тръгна, за да си вземе ключа от неговия апартамент. Точно затвори и след минута се върна, за да си вземе шофьорската книжка. Никога няма да забравя погледа му, възстанових си го седмица след смъртта му. Сякаш ми казваше: „Съжалявам, ти си силна, ще се справиш“, спомня си приятелката му.

 

В своята книга „379 дни с Милен Цветков“ подробно е описала как е протекъл последният му ден, какво са си казали, както и как е научила за смъртта му.

 

Уча се да живея без него. Все още е много трудно и празно. Два пъти го сънувах как ме прегръща и после пак ми обърна гръб и си тръгна. Но ме успокоява, ще се справя с всичко.

Понякога след това се разстройвам и той ми изпраща послание чрез други хора. Наскоро една негова близка приятелка ми се обади да ми каже, че го е сънувала как се срещат в цветарския магазин до телевизията и тя го пита какво прави там, а той й казва, че е дошъл да ми купи цветя, защото много ги обичам. Бил е усмихнат и я е уверил, че е добре.

 

 

На финала й споделил: „Милена се е притеснила в последно време, кажи й да не го прави, всичко ще бъде наред и аз много я обичам. На негов приятел пък казал насън, че е починал наистина, но приема смъртта си съвсем нормално. Аз усещам неговото присъствие и знам, че той ми помага и винаги е с мен. Питах го и за книгата, защото много се колебаех дали да я пиша, и получих неговото разрешение“, казва Милена в интервю за „Галерия“.

 

След 12 дни, на 19 април, се навършва година от убийството на журналиста, баща и общественик Милен Цветков.

 

Той загуби живота си след като дрогираният и пиян Кристиaн Николов връхлетя със 100 км/ч с джипа си върху чакащия на червен светофар автомобил на журналиста.

 

Кристиан е задържан, а съдът отказа няколко пъти да го пусне от ареста, въпреки опите на неговите адвокати.

 

Обществото се опасява, че заради солидните връзки и възможности на родителите си Кристиан може да се размине с лека или дори условна присъда.

 

Броени дни преди годишнината нека отново си припомним Милен - Мир на праха му!  


ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТТА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ТУК!

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза