Меню

Избрани новини

Клюкарник

Замесиха Лоренцо в трафик на мигранти!

Търсят сина на Софи Маринова за обяснения

 

МВР издирва сина на Софи Маринова – Лоренцо, за да го разпита във връзка с разбита каналджийска схема за трафик на мигранти край Русокастро, Бургаско.

 

20-годишното момче не е открито на известните на органите на реда адреси. По случая бе задържан 21-годишният Иван, който твърди, че Лоренцо му е предоставил джипа, ползван за превоз на бежанците.

 

Потърсена за коментар, певицата Софи Маринова, която е в съдийския панел на "Звездите в нас" не отговаря на телефона си. Изключен е и телефонът на самия Лоренцо.

 

Маринова обаче е посетена от органите на МВР, както и приятелят й Гринго. Двамата са съдействали, но са посочили, че не знаят къде се намира младежът.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

Задържаният след гонка Иван обяснил, че Лоренцо го е взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то си и го закарал до Дебелт.

 

Там му дал ключовете за джип Сузуки Витара, който бил с пълен резервоар догоре и координати откъде да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане с тях до София, пише Телеграф.

 

Иван качил нелегалните, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където е станала лесна заварка с граничните полицаи.

 

21-годишният работник бил ядосан, че е пратен за пушечно месо и бил готов да разкаже всичко на разследващите. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза