Меню

Избрани новини

Клюкарник

Страх лозе пази! Лоренцо изкара книжка, но продаде скъпата джипка от мама Софка! (видео)

За любовта не искал съвети от майка си по разбираеми причини

 

Младият изпълнител Лоренцо (18) се отказа да е шофьор на мощен звяр, след като звездната му майка Софи Маринова (45) го дари с чисто нов джип по случай пълнолетието му.

Въпреки че с щедрия армаган се сдоби едва преди няколко месеца, младокът вече го е продал.

 

"Изкарах книжка, карах го няколко пъти, но после ме хвана страх, защото щях да се блъсна на един светофар. Казах си, че ако ударя кола за 200 000 лева, трябва да се самоубия. Реших да го продам и да си купя по-евтина кола, така съм по-спокоен. Пък и аз съм дребничък, а джипът е огромен, на мен ми отива по-малка кола", оправдава решението си Лоренцо.

 Очевидно подрастващият син на ромската перла е доста по-отговорно мислещ от звездата, която не е съумяла да съобрази, че Лоренцо е все още малък за такава кола, а може би е разчитала, че може да си позволи шофьор, но в тези критични за шоубизнеса времена, това се е оказало неоправдано.

 

Затова не ни и изненадват възгледите на младия изпълнител за живота си.

"Аз от нея не искам съвети за любовта, защото всички знаят как седят нещата при нея. Не е човекът, от когото ще искам съвети", категоричен е наследника за гласовитата си майка.

 

По негови думи отношенията му с Гринго били перфектни, той се държал с него „повече от баща към син“, твърди 18-годишният фолкаджия.

 На въпроса дали си има гадже в момента, фолк певецът заяви:

 

"Нямам. От 3 месеца съм сам. Преди това имах сериозна връзка, бях много влюбен, но по едно време се осъзнах, че съм малък за такива отношения. Личният живот ми пречи, приятелката ми беше много ревнива, а моята работа е да ходя по заведения, да пея, да забавлявам хората. Няма как. Реших да приключа връзката си и в момента съм сам, така е по-добре за кариерата ми."


 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза