Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ето кой теши Софчето след развода

Женското приятелство е странна работа - жените могат и да си завиждат, да се карат, но в трудни моменти си помагат

След раздялата с побойника Гринго, Софи Маринова е изпаднала в депресия.

Както вече не един път ви информирахме, певицата се е отдала на работа и излиза единствено със сина си Лоренцо и негови приятели.

Тя се впуска от ангажимент в ангажимент и не отказва участия из цяла България, само и само да се разтуши след драматичната раздяла с айтозлията, с който изкараха едва 5 месеца брак.

Софчето е емоционална и влюбчива жена, тя обича силно и се привързва към своите партньори, и дълго след раздялата с тях е потисната и съкрушена.

В такива моменти на помощ се притичват най-добрите приятелки на една жена, а в случая със Софка, това е кумата й Преслава.

Тя се оказа наистина верен приятел, който полага всякакви усилия да извади видната етрополчанка от депресията, която я е налегнала.

Тези дни стана ясно, че на своя участие Преслава, докато била на сцената набрала от телефона си Софчето и й изпяла акапелно и то на ромски нейната песен "Без теб", известна повече като "Имам слава и пари...", което развълнувало много ромската перла, а публиката в заведението при Преси изпаднала във възторг и запяла с нея.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official) наАвг 6, 2019 в 6:45 PDT

Оказало се, че сладкогласната ромка също е на участие - в Приморско и двете чалга диви се разбрали да се срещнат някъде по Черноморието в свободен от работни ангажименти ден.

Преди малко повече от месец двете бяха заедно на рождения ден на Преси, когато раздялата с Гринго още беше прясна, а и Софи беше с гипсирана ръка - вследствие набезите на скандалния мачо.

Сега поуспокоена и потънала в работни ангажименти Софи ще се види отново със своята кума, приятелка и колежка, за да й поплаче на рамото и да се напият по женски.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати