Меню

Избрани новини

Риалити

Софи Маринова първа на пангара на скритата камера!

Тита и Софи Маринова са първите жертви на предаването „Сладко отмъщение”

 

Шоуто на принципа „скрита камера“, което след повече от десетилетие отсъствие се завръща в телевизионния ефир, вече има заснети първите няколко епизода.

Забавното предаване, което навремето се излъчваше по bTV, сега стартира по NOVA от четвъртък (5 март) с набор от болезнени за звездите номера и впечатляващ списък с „жертви“ сред известните личности у нас.

 

Първи лапни шарани са Софи и Тита, които са близки приятелки с продуцента Маги Халваджиян и редовно участват в неговите предавания като „Две капки вода”.

„Сладко отмъщение“ провокира известни нашенци с истории, чийто сюжет може да засенчи и най-добрите френски комедии, без самите те дори да подозират какво се случва с тях.

 

По традиция сценаристът Влади Априлов ще измисля заплетените ситуационни сюжети, които ще предизвикат неподправени реакции и силни емоции, а всичко ще се случва след поръчителството на близките на жертвата.

 

Всеки попаднал успешно в капана ще получава статуетка за спомен - „Златен шаран“, този път дело на художника Стефан Петров и титлата „Лапни шаран“. Предаването е емблематично за „Глобал Груп“ като първата продукция за компанията с премиера в национален ефир през 2000 г.

 

„Сладко отмъщение“ се превърна в тотален хит по онова време, когато беше много модерно да се правят скрити камери. Тогава направихме заедно 3 сезона и 130 скрити камери. Идеята да го възродим е на Маги, а аз просто не можах да му откажа! Това е най-успешната скрита камера правена някога у нас“, споделя Влади Априлов, които освен, че е режисьор и главен сценарист на новите епизоди, отново ще бъде водещ на шоуто.

Освен него пръст в сътворяването на небивалите ситуации имат сценаристите Иван Ангелов и Борис Борисов.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
 Коментари (1)

Az Доста вяло и безинтерсно.
06.03.2020 13:21 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати