Меню

Избрани новини

Клюкарник

МВР потвърди! Синът на Софи е обявен за общодържавно издирване!

От седмица няма ни вест, ни кост от младежа

 

Лоренцо, който изчезна и никой не знае къде е, се е покрил дори от близки приятели, след като името му бе замесено в Трафик на мигранти.

 

От седмица абсолютно никой не е виждал очите на 20 годишния наследник на ромската перла от Етрополе. Телефонът му е изключен, не е активен и в социалните медии.

 

Единственото дете на Софка, което тръгна по стъпките на майка си в лекия жанр, не е бил открит на постоянния си адрес в Етрополе, съобщиха от МВР.

 

Според слуховете той рядко се прибира в родния си град, прекарва повече време в София, но в последните дни никой от компанията му не чувал ни вест, ни кост от Лоренцо.

 

В същото време стана ясно, че синът на Софи Маринова е обявен за общодържавно издирване от районното управление в Етрополе. Информацията е потвърдена от говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева, пред медиите.

 

В края на миналата седмица 21-годишният арестант Иван С., който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро изтипосва пред разследващите, че синът на Софи е замесен в схема прекарване на мигранти.

 

 

Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

 

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „Сузуки Витара“, който бил с пълен резервоар и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София.

 

Иван качил нелегалните, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните служители. 21-годишният общ работник в строителството от София обявил пред разследващите, че ще разкаже всичко, защото бил ядосан, че пратен като пушено месо – неподготвен и подведен.

 

МВР са предприели мерки незабавно да разпитат Лоренцо, но той не бил открит на постоянния си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали обяснения къде е 20-годишният младеж.

 

Телефонът му също не отговарял. Междувременно е изискана разпечатка, за да се установи дали и колко пъти Лоренцо е говорил с Иван С. Извършват се и друг тип процесуални действия, които засега разследващите искат да запазят в тайна.

 

Целта е да се изясни дали са истина твърденията на арестанта Иван, или той иска да натопи сина на Софи Маринова.

 

По информация на Флагман.бг защитата на Иван С. е поверена на един от добрите бургаски адвокати – упълномощен, а не служебен, който ще го представлява в понеделник на мярката за неотклонение. Кой е платил хонорара му – остава загадка.

 

Припомнете си, че мъжете в живота на Софи Маринова често стават клиенти на Темида. Бившият й съпруг Гринго, с когото тя продължава да поддържа топли отношения, бе осъден и излежа почти година за отвличане, изнудване и заплаха за убийство.

 

Предишният интимен партньор и нейн доведен син Дачо бе разследван през 2018 г. по обвинение в крупна измама на инвалид на стойност 300 лева.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза