Меню

Избрани новини

Пикантерии

Изневяра, бой, обир, раздяла… всички „новини“ за Софи и Гринго се оказаха лъжи!?

Говорителят на певицата Тодореско отрече тези слухове

 

Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал. Писанията за побой над певицата валят като есенен дъжд, ала се оказват поредната измислица.

 

Според клюката при поредния скандал между ромската перла и нейния любим, той я набил и задигнал злато и ценности за повече от 100 бона.

 

"Не е имало побой. Ако имаше нещо такова, Софи щеше да излезе по телевизията и да си каже. Тя не си мълчи. Софи и Гринго са в много добри отношения. Не са се карали. Нито я е пребил, нито ограбил. Той не е останал без пари, че да краде от Софи. Те живеят 7 години заедно. Няма как да й свие ценности. Каквито и проблеми да са имали през годините, никога не са си правили мизерии един на друг", заяви личният говорител на Маринова - Тодореско.

 

Той поясни, че както са заедно и създават скандали и раздори помежду си, в следващия момент се обичат повече от всякога.

 

 

"Много им е бурна любовта. Карат се, приключват и се разделят, а на другия ден са заедно. И Софка, и Гринго са много избухливи. Казват си "Айде край, това беше!" и след малко се обичат повече от всякога. Може сега да не са заедно, а след дни да са. Като всяка една двойка всичко отминава. Къща, без комин, който не пуши, не е къща", казва още Тодореско, цитиран от столичен ежедневник.

 

По думите му Софка била разочарована от писанията по свой адрес. Най-гадно на Маринова й станало от статиите, че Гринго я е зарязал заради жена с две деца. Оказва, че и това е плод на журналистическа фантазия.

 

"Гринго няма как да ходи с жена, която има несериозна професия и е с две деца. Ако той бе кривнал, тя щеше да го изяде с парцалите. Ако Гринго имаше нова жена, щеше да има снимки с нея. А такива липсват. Говорят се много неща, но няма доказателства. Софка не й е приятно, че се лее помия по неин адрес в разни медии. Тя не иска да пише щяло и нещяло за нея. Софи не занимава малкия си приятелски кръг със семейни проблеми и драми", казва Тодореско.

 

На въпрос защо вече двойката не се появява заедно по събития, пиарът на Софка обясни, че Гринго е много зает напоследък. Това била и причината той да не е на Малдивите по време на семейната ваканция.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза