Меню

Избрани новини

Клюкарник

Шеф Михалчев бръкна с пръст в раната: Казах на Андре да спре да пие! (видео)

Наказанието му трябва да приключи в края на лятото

 

Шеф Петър Михалчев (49), който работи в продължение на седем години с Андре Токев (54), неколкократно е съветвал своя колега да внимава.

 

„Много пъти съм му говорил. Той не е джигит, него алкохолът го спъна”, това сподели в телевизионно интервю пред Мон Дьоготвачът.

 

„Той просто не трябва да пие. Мисля, че си извади поука, изключителен човек, германец, смятам, че няма да посегне повече към алкохол", коментира Михалчев шофирането по джанти на Андре Токев.

 

Признава, че са се чули за последно, преди Токев да влезе в затвора, като и двамата са обърнали случая на шега.

 

 

„Ако нямаш гyми, може и по джанти“, казва Андре Токев на татуирания си колега малко преди да влезе зад решетките, където излежава своята 8-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояние.

 

Шеф Михалчев потвърди, че сам е решил да напусне bTV и кулинарното предаване, в което работи. Според него не било въпрос на труден избор, а на лично решение.

 

Пропомнете си, че още от привеждането на Токев за адаптация в Централния софийски затвор, той бе с катетър и влошено здравословно състояние. Известният готвач претърпя бъбречна криза малко преди да започне да излежава наказанието си.

 

Здравословното му състояние вече е значително по-добро. Кулинарят от Мастършеф е започнал работа за да намалява присъдата си. Законът казва, че ако работиш два дни все едно си излежал три.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Против Алкохола съм Трябва алкохола да бъде забранен в той до нищо Добро не води само проблеми и неприятности докарва на хората
26.05.2022 16:23 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза