Меню

Избрани новини

Риалити

Още един съдия напуска MasterChef – Михалчев се мести при конкуренцията!

Миналата седмица топ готвачът се появи в "Хелс Китчън"

 

Седмица след като шеф Петър Михалчев (49) съобщи, че напуска журито на „Мастършеф“, стана ясна причината за това негово решение. От кулинарното шоу на бТВ суши майсторът се мести в конкурентната NOVA.

 

Той вече показа снимка от кухнята на „Хелс Китчън“ заедно със своя бивш колега от „Мастършеф“ – шеф Виктор Ангелов, който се премести там преди четири години.

 

Очевидно славата се харесва на Петър Михалчев и той не смята да къса с кариерата си на тв звезда, а само да намали оборотите. Затова, вместо да работи в „Мастършеф“, където снимките са от сутрин до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „Хелс Китчън“.

 

Миналия понеделник татуирания готвач съобщи, че е в Нова телевизия. С това, без много да се обяснява, той даде да се разбере защо вече няма да работи в бТВ.

 

Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в публичното пространство вече 4 години – откакто шеф Ангелов напусна „Мастършеф“, а именно – какви са отношенията между Ангелов и бившите му колеги в шоуто на бТВ.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 

„А… с Виктор Ангелов, винаги сме били приятели и колеги“, написа шеф Михалчев в коментар на снимката си. Той най-накрая сложи край на спекулациите, че в журито, с което тръгна „Мастършеф“ преди седем години, е имало междуличностни проблеми.

 

Такива явно никога не са съществували и единствената причина шеф Ангелов да напусне бТВ заради Нова в най-вероятно е била по-добро заплащане.

 

Новината, че шеф Михалчев отново ще работи с шеф Ангелов, предизвика вълна от позитивни реакции, пише седмичник.

 

Засега той най-вероятно ще участва единствено като гост в предаването на Ангелов. Очаква се обаче занапред да се включи пълноценно или като негов партньор, или със свое собствено предаване в Нова.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати