Меню

Избрани новини

Риалити

“Съкръщения” в Би Ти Ви?!

Мастършеф под въпрос

 

Кулинарното шоу "Мастършеф" е под въпрос за първи път в историята си в България и зрителите няма да могат да се любуват на сладките бисери на Силвена Роу и компания. Предаването изкара цели седем успешни сезона в Би Ти Ви, заемайки програмно време в праймтайма всяка пролет. Сега обаче се говори, че вече няма бюджет за него.

 

Причината да се обмисля отлагане на новия сезон 8 на кулинарното състезание е пренасочване на финансовия поток в телевизията. В момента в Би Ти Ви работят по два много скъпи формата за пролетта. Това са "Сървайвър" и "Ергенът". И двете риалитита се снимат в чужбина, което означава раздути до безкрайност разходи.

 

В същото време се финансират и два сериала – втори сезон на "Съни бийч" и римейк на латинокомедията "Татковци". Това също изисква сериозни средства. Ето защо не е ясно дали ще останат пари за "Мастършеф 8", отбелязва ПИК.

 

На финала на предишния сезон, който приключи през май, бе обявено, че ще има ново издание, но не и кога ще се снима то. Не е изключено това да се случи в необозримото бъдеще. В Би Ти Ви отдавна има практика да се оставят големи интервали между различните издания на развлекателните формати. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати