Меню

Избрани новини

Риалити

Финалът на „Мастършеф“ се завръща в ефира за последна битка

Шоуто ще продължи от 13 септември, всяка неделя от 20 часа

 

Битката в кулинарното шоу по bTV навлиза в своята финална фаза. От 13 септември, всяка неделя от 20 часа, всеки един от 10-те хоби-готвачи е готов да действа все по-решително в стремежа си да грабне престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева.

 

Във финалния кулинарен сблъсък журито в състав шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев избра да вземат участие – носителите на златна престилка Димитър Тончев и Куин Чан, Виолина Маринова, Красимир Низамов, Елени Александрова, Ивайло Спасов, Петя Карабойчева, Николай Маджаров – Файчето, Неда Соколовска и Добромир Ганчев – Добата.

 

Най-добрите участници от шестото поколение хоби-готвачи ще направят и невъзможното, за да стигнат до финала в най-голямата кухня на България. Техните умения ще покажат на зрителите на bTV колко се е повишила кулинарната култура в страната в следствие на петте сезона на красиви, вкусни и емоционални приключения на малкия екран.

 

Тази есен претендентите за титлата ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, здравословни блюда, но и традиционни ястия от българската кухня. Те ще демонстрират отлични познания за обработката на продуктите, технологичните процеси, модерните готварски уреди, естетичното представяне на рецептите и последните тенденции на световната кулинарна сцена.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати