Меню

Избрани новини

Пикантерии

Край с арабските шейхове и богаташи – Мона се хвана с етнически българин!

Моделката декларира връзката си с по-млад чалга певец

 

Родената в Дупница моделка Моника Валериева (31) е прочута основно с връзките си с богати мъже. През годините тя премина през стотици кревати като бегач на кратки разстояния с препятствия.

 

Напоследък често прелиташе до арабския полуостров, където твърдеше, че я чака шейх, султан или самия Али Баба, ако се съди по подаръците, които демонстрираше в социалните мрежи.

 

Уви, и тази история на родната Шехерезада не завърши като приказка.

 

Сега Валериева е закотвена в България, а избора й отново я влече към екзотичен мъж – етническият нашенец е от Сандански и се казва Мехмед Гогов (27), по-известен като Меди.

 

Той не е милионер, нито бизнесмен, нито мамино синче на заможни родители.

 

Чалга певец е, който през последната година е определян като сензация, но доходите му са далеч от харчовете на олигарсите, с които е свикнала да се глези Моника.

 

 

Въпреки това, за любовта цена няма и изглежда двамата са лудо влюбени, ако съдим по постовете им в Инстаграм.

 

Чак сега Мона си призна, че спи с фолк певеца макар за връзката им да се говори от около две години.

 

Доскоро той отричаше да има нещо сериозно между тях и оставяше впечатлението, че отношенията им са само на креватно ниво и нищо повече.

 

Сега обаче двамата посрещнаха новата година заедно. Меди беше на участие с Васил Найденов, Михаела Маринова и Рафи, а Моника заливаше от своя профил със сторита на неговите изпълнения в новогодишната нощ.

 

"Якето на гаджето ми вече е мое", пише Моника, която е свикнала все нещо да вземе от мъжа с когото е...

 

На сутринта Меди показа две чаши с кафе, на които са изписани техните имена, с което даде да се разбере, че двамата са се събудили заедно, същото направи и тя.

 

За да не остава и грам съмнение, Валериева пусна интимна снимка, на която сякаш устните им ще се докоснат всеки момент и на пръв поглед изглеждат доста страстно, но всъщност това не е целувка.

 

Каквото и да е посланието е ясно, че са си казали: „Всички трябва да си мислят, че сме заедно и утре да сме новина №1…”.


Дано тази връзка на Моника издържи по-дълго от предишните, защото за разлика от младия Меди, нейното време напредва и отдавна й е време да се задоми и да създаде семейство, както направиха повечето й свободно практикуващи колежки.

 

Но да не забравяме, че една стара българска мъдрост гласи: „Музикант къща не храни!“.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза