Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мехмед Гогов – Меди проговори за сваления си клип „Дивана“ и отношенията си с Люси Иларионов

Заплашва да реши спора за авторските права в съда

 

Свалянето на клипа към песента на Мехмед Огнянов Гогов - Меди “Дивана” от видеоплатформите разбуни фолк средите и меломаните.

 

Макар че видеото не е налично в официалните канали на изпълнителя и продуцента от повече от седмица, досега прохождащия изпълнител мълча и се спотайваше.

 

Проговори едва след като в публичното пространство стана ясно, че има предявен иск от режисьора на лентата Люси Иларионов.

 

За неуредените права с автора на клипа Люси Иларионов се разбра едва вчера, след което в социалните мрежи Меди обещава видеото скоро да бъде върнато в мрежата.

 

В поста си той твърди, че написаното в медиите са слухове, и че не дължи пари. Директно обвинява режисьора в лъжа, както заплашва, и че ще си търси правата в съда.

 

Набеденият 26 годишен длъжник се оплаква, че е жертва на изнудване и призовава колегите си, които работят от 20 години с Иларионов да престанат, защото той бил недоволен.

 

Той твърди, че притежава правата, нещо което авторът отрича. Новоизлюпената звезда изказва убеждението си, че скоро видеото ще бъде върнато в мрежата, и смята, че е жертва на завист.

 

 


От своя страна Люси Иларионов отрича да става въпрос за пари, както вече LifeOnline.bg съобщи, пред наш репортер режисьорът обясни, че е спрял видеото от YouTube миналата седмица и първо говори пред нас без наистина да коментира пари.

 

„Има казус, който се разрешава, аз съм наел адвокати, които са ангажирани да уредят спора. Потърсих няколко пъти изпълнителя, но той се криеше, не отговаряше, а когато все пак благоволи, се държа грубо и арогантно…”, разказа пред наш репортер Иларионов.

 

“Той говори за пари… а става въпрос за мъжка дума – показа доколко е мъж. Имахме уговорки и той не ги спази. Намесва колегите, няма защо да го прави, аз съм доказан професионалист вече 20 години.

Изпратихме уведомителни писма до Министерството на културата, до Музикаутор и до телевизиите, които го излъчват. 

Ако е истински мъж да заповяда, двамата да излезем в интервю и всеки да изкаже гледната си точка”, хвърля ръкавицата авторът на видеото превърнало се в ябълката на раздора.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза