Меню

Избрани новини

Клюкарник

Люси Иларионов спасява бизнеса на приятелката си Ани Хоанг с безрезервна помощ

Заведението й в Елин Пелин се крепи на доставките на храна по домовете

 

Режисьорът Людмил Иларионов намери начин да спаси бизнеса на приятелката си певицата Ани Хоанг. Виетнамчето отвори ресторант ден преди въвеждането на извънредното положение заради разпространението на коронавирус в родния град на пайнерката Елин Пелин, както вече LifeOnline.bg разказа.

За съжаление веднага след старта, звездите бяха принудени да преустановят работния процес. Това за малко не ги доведе до фалит. Въпреки наложената изолация Люси намери начин да помогне на своята любима за да продължи да развива своя частен бизнес.

 

На официалната страница на кафе-бар "Новото" във Фейсбук вече е публикувано съобщение, че работниците ще разнасят храна до адрес.

Шефката Ани приема поръчките, а Люси лично разнася доставките, както в рамките на града, така и в селата част от територията на община Елин Пелин. Към цените за кетъринг е включена и доставка, която варира между 2 и 3 лв. Поръчките са възможни единствено в делнични дни и във времето от 11 до 19 часа. Освен пици в менюто влизат сандвичи и понички, те обаче не са споменати в предложенията за вкъщи.

 

Освен, че новото начинание тръгна с фал старт заради епидемията, Люси изгуби пари и от несъществени проекти.

Пред репортер на LifeOnline.bg режисьорът разказа, че за седмицата след обвяването на „извънредното“ е имал планирани четири клипа.

„Отменихме снимките на четири клипа в една седмица заради карантина. Имах много работа, но се отлага засега. Занимавам се със заведението на Ани. Тя си го направи с голяма любов, а сега трябва да го спасяваме да не фалира…“, разказа за бизнес несгодите си любимият режисьор на Пайнер звездите, който сега прави най-веселата доставка на храна в района, пред LifeOnline.bg.

 

По време на карантината, а и заради заведението, Ани и Люси прекарват по-голямата част от времето си в града на виетнамката. Местните не спират да сипят похвали, както за вкусната храна, така и за интериора. Заведението предлага една уникална арт визия по идея на режисьора. Водещ нюанс е червеният, а мебелите са направени от разглобен на части автомобили.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати