Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чалга изстъпления – Ариа вече редовно яха мъже по баровете!

Певицата бързо засенчи популярните си колеги в лекия жанр

 

Ариа превърна възсядането на бармани в традиция. Пайнерката вече не просто пее възкачена върху мъжки рамене, а и кара кавалерите си да правят упражнения под нейно ръководство.Необичайният чалга фитнес се случва зад баровете на заведенията, в които разюзданата плеймейтка се изявява.


Бившата жена на Динко Динев и Стайко Стайков бързо обича да играе ролята на инструктор, който дава задачи, брои повторения и даже мотивира за по-голям резултат от предварително зададения.

 

Отстрани изглежда доста натоварващо. Все пак барманите помежду другото и изпълняват поръчки на гостите на заведението. С идването на Ариа трябва да съчетават тази си дейност и с нейното бреме на плещите си, танци с нея върху раменете им, а вече и физически упражнения.„Вече ги е страх!”, пошегува се Ариа на едно от последните си участия. Чалгаджийката бе стъпила върху бара в очакване един от служителите на заведението да й позволи да се качи на раменете му. „Абе, аз съм 50 кила…”, прикотка го певицата. Барманът зае позиция, като се обърна с гръб към нея. С помощта на колегата му Ариа успя да го възкачи, писа ХотАрена.

 

С чалга акробатиката Ариа се оказа по-предпочитана от кръчмарите пред много свои утвърдени колеги в лекия жанр, които просто ходят да пеят. Новобранката е включила освен песните си и тези интересни „атракциони“, които изглежда много забавляват присъстващите.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Inspector На тая и на подобни като нея не трябва да се отделя толкова значимо внимание, че даже пък и новини!!!
08.09.2020 10:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза