Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пайнера захапа Камелия: Не забравяй кой те създаде! (видео)

Проблемите на музикалния лейбъл “Пайнер” с напусналите го звезди не спират.

 

След като през зимата фирмата влезе в обяснителен режим с Андреа, относно нейните нападки за работата си с инж. Митко Димитров, то сега от компанията излязоха с официална позиция относно изказване на Камелия за дейността на димитровградския монополист, напусналите изпълнители и новите гласове, които изгряват в ефира на лекия жанр.

 

Седмица след като Камелия издаде две нови песни и даде няколко интервюта за различни медии, ето и отговорът на „Пайнер“:

 

Очевидно от „Пайнер“ следят изявите на бившите си изпълнители изкъсо и не пропускат нито една тяхна дума. А когато не са споменати с добро, в стил …“Благодаря на Митко и Мария Димитрови, че ме създадоха…“, от компанията майка на чалгата стават много раздразнителни…

 

Повод за изявлението на компанията станаха думите на Камелия

„Спокойно мога да заявя, че след моето напускане преди 6 години и успехите ми извън фирмата нещата здраво се пропукаха. Това даде кураж на моите колеги, че отвън нещата могат да се случват. Моят успех показа, че може да съществуваш и без голяма фирма зад гърба си и че когато знаеш какво правиш и какво искаш, нещата винаги се получават.

Няма нужда от похлупак. Вече не е модерно да си в голямата фирма! Това че бях треньор цели четири години в "Гласът на България" също показа, че не е нужно да си в голяма фирма, за да имаш успехи и в телевизията, и в музикални формати. Всичко си зависи от теб в крайна сметка. Виждаме едно тотално сриване и невъзможност за управление към днешните условия по този стар начин.

Мисля че сме свидетели на залеза на една империя.“


Мнението й за ново прохождащите изпълнители също е подразнило въпросната чалга империя:

В рамките на една година се появиха 10 нови имена, които работят на доста по-ниска цена, метат по пътя си всичко, пеят по участия всичко. Запишат две песни в студио и после по участия пеят всичко актуално и старо през годините, също записано в студио или т.нар. лайф записи...“  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати