Меню

Избрани новини

Фен зона

Емилия разкри схеми в чалгата! Пайнера наемал непълнолетни за певици?

Ако бъдещите звезди нямат 18, подписвали формален договор

 

Без да иска Емилия наскоро разкри подробности от начина на работа в компанията майка на чалгата – Пайнер.

Оказва се, че в зората на демокрацията, когато чалгата превзема музикалния пазар, от фирмата са наемали на работа непълнолетни момичета, въпреки, че тогава законът не го позволява.

В свое интервю Емилия се върна в началото на своята кариера и разкри, че започнала работа във фирмата с недействителен договор.

Настоящата звезда носталгично разказа за голямото вълнение и пеперудите в стомаха, когато е само на 17 години и попада в офиса на продуцента от Димитровград: 

“С г-н Митко Димитров и г-жа Мария Димитрова ме запозна един приятел на баща ми, а Стефан Статев и Митко Петров ме прослушаха в студиото на “Пайнер”, където изпях няколко песни. Подписахме един формален договор, защото не бях пълнолетна и не можех да работя, но аз държах много това да се случи, за да съм сигурна, че имам запазено място, че ще имам поле за изява и че ще мога да пея, след като завърша музикалното си образование в Широка лъка.”


 

Стефан Статев, Ленко Драганов и Митко Петров са хората, които оказват голямо влияние във формирането на певицата Емилия, защото именно те са автори на първите й песни.

Изградили са ме като стил, показали са ми накъде да тръгна, защото когато си млад не знаеш, даже няма откъде да видиш и да чуеш кой знае какво. Тогава пеех само народна музика и от нея трябваше да превключа на поп-фолк. Беше търсене на себе си. Беше голяма чест за мен, че мога да бъда в една фирма с Глория. Днес съм нейна колежка, даже мога да кажа ,че сме в прекрасни отношения. Неща, които са били мечти, са станали реалност.”.


На този етап у нас е възможно непълнолетни да работят, ако родителите им са попълнили декларация, че са съгласни.


 


За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза