Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емилия проговаря пред новия Слави - Развежда ли се семейство Башур?

Съмнения тегнат над смятаните за най-щастлива двойка в поп - фолка

 

Връзката на Емилия и Жорж Башур винаги е била една от най-коментираните, но през последните пет дни беше нейният пик.

След като се появиха съмнения, че отношенията на двойката може би търпят един вид крах, всички и медии и фенове са озадачени от случващото се около соченото за най-здраво семейство в шоубизнеса.

Съмненията разпали Жорж, а неговият многозначителен пост „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!” от 19 февруари разбуни духовете и предизвика феновете на певицата да изпаднат в амок.

Настана пълно объркване когато той смени и профилната снимка - преди тя бе с Емилия, а на 19 февруари нейно място се появи студен зимен пейзаж на заснежен празен път водещ незнайно къде.

След което Жорж Башур изтри профила си във Фейсбук. Към момента на писане на този материал Жорж отново бе активирал профила си във Фейсбук.

 

Всичко за поста на Жорж Башур чети ТУК!


Появиха се предложения за разрив между Жорж и Емилия, а някои медии дори твърдяха, че тя се е изнесла от семейното им жилище. Други спекулации пък съобщаваха, че промяна в отношенията им няма, но Емилия така и не направи публично никакъв коментар по темата.

В крайна сметка на Емилия ще й се наложи да отговори на горещите въпроси по темата.

Това ще стане утре (24 февруари) на диванчето при заместникът на Слави по bTV, където певицата ще гостува, за да презентира новата си песен.

 

Дали лаконично ще отклони въпроса с уклончиво обяснение или ще разкрие какво се случва в семейството й предстои да стане ясно.


Новата й англоезична песен е записана с пълната подкрепа на Башур, който й направи добра реклама споделяйки я в социалните мрежи. В последното си интервю пред телевизия Планета от преди няколко дни, Емилия не спря да го хвали и да му благодари за подкрепата в нейните последни музикални премиери.

Песента „Джале” е с изпълнители от три държави - Кости Йонита, румънската надежда Додо и кубинецът Джей Мали. Явно успехът на парчето е изключително важен за изпълнителката и нейната половинка Жорж, който я превърна в новината №1 за отрицателно време.

 

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати