Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емилия е готова да роди дете на любимия си Жорж Башур!

Поп фолк изпълнителката благодарна на Господ, че е срещнала правилния човек

Любимката на поп фолк маниаците Емилия е истински щастлива с мъжът до себе си – бизнесменът Жорж Башур и твърди, че никога досега не е усещала такава мъжка подкрепа.

Това сподели самата тя пред репортерския микрофон на Маги Желязкова по Нова телевизия.

Въпреки тежката трагедия, която преживяха двамата влюбени тази година - жестока катастрофа, в която загина 19-годишният син на Жорж Башур - Феди, те не просто още са заедно, но и се обичат още по-силно. Жорж дори твърди, че именно любовта го е спасила след преживения ужас.

През месец юли т.г. певицата и сирийският бизнесмен сключиха граждански брак със скромна церемония в София, припомня LifeOnline.bg.  

Емилия твърди, че досега е била и майка, и баща, и мъжът в семейството си и грижата за двете й деца изцяло е лежала на нейните плещи. Сега обаче се чувства обгрижена и отменена в много от рутинните си задължения на майка и съпруга.

В основата на безграничната си любов към Жорж тя влага търпение и компромиси, без които според нея не би могла да просъществува, която и да е връзка.

Емилия е готова и за общо дете със сириеца, стига съдбата да реши това да се случи.

Поп фолк фурията се похвали и с нов хит - „Само теб искам“, като коментарът й към песента е -

„В моята музика винаги трябва да има малко драма“.

Парчето е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е написан от Мариета Ангелова, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Георги Манов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза