Меню

Избрани новини

Звездите

Със сълзи на очи! Жорж и Емилия: За последните минути с Феди, любовта и... брака

Защо сключиха брак и останаха заедно въпреки трагедия?

Ако имах избор, винаги щях да мълча. Но много факти около една наша трагедия бяха покрити със спекулации. Затова искам да говоря. Да говоря за истината. Бяхме много щастливи. Ние и сега сме много щастливи. Защото сме влюбени. И нашата любов е истинска“.

Това сподели пред Мариян Станков - Мон Дьо бизнесменът Жорж Башур в първото си интервю след най-страшното, което се случи с него, гибелта на сина му Феди. 

Тежкият разговор с него и любимата му Емилия е за трагедията с 19-годишния му син, за любовта им и за бъдещото, което бизнесменът и певицата искат да изградят. 

"С моето семейство бяхме направили една страхотна организация - с Жорж и Феди да отидем при моите родители. Тръгнахме нормално на път. Той не караше със зверска скорост, караше със 110-120. Просто се случи за един миг. Навлязохме в една събрала се вода след дъжда", споделя Емилия за плановете, които са имали във фаталния ден, 24 май. Тримата е трябвало да отидат на абитуриентския бал на племенника й в Стара Загора.

"Стана аквапланинг. Поднесе колата. Може би липсата на опит, може би Съдбата пожела да стане точно така", допълва Жорж.

"Ние си го обясняваме като лош късмет. Но кого да обвиняваме?", казва Емилия.

Тя и Жорж си спомнят последните минути преди трагедията: "Говорихме си, тя седеше отзад. Изведнъж чух сина ми да крещи: "Леле!"... и колата поднесе. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха".

"Когато се свестих, тях двамата ги нямаше в колата. Аз бях без колан, те - с колан. Видях Жорж, видях, че е добре. Но Феди още тогава не беше добре", споделя певицата.

"От този ден помня само, че се чувствам за пръв път, че съм безсилен. За най-скъпото си същество. Този ден е картина, с която никога не се разделям. Отказвам да приема това, което се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежка. Това е Божията воля. Аз съм вярващ човек, но сърцето и душата ми отказват да го приемат. И смятам, че никога няма да го приема", заявява покрусеният бизнесмен и допълва: "Имах страшна травма на ръката. Но не усещах никаква болка. Единственото, което мислех е за сина ми. И когато ми казаха, че е много зле, аз изкрещях: "Не го вярвам!". Лекарите направиха всичко възможно, за да го спасят. Но беше невъзможно. И това му беше съдбата".

Емилия споделя, че се чувства "отговорна и виновна", че заради нейната популярност семейството на Феди понася много несправедливи коментари.

"Майката на Феди е прекрасна жена, която се грижи за децата по най-добър начин. Ние сме в много добри отношения. Всички спекулации, които се писаха, са много грозни", казва Жорж.

Той споделя, че всички са вярвали и са се надявали, че Феди ще се справи: "Смятах, че той ще се пребори и с това. Но не се случи. Въпреки че ми казваха, че ако оцелее, ще бъде в много тежка инвалидност. Въпреки това исках да оцелее. Беше добро дете, добър ученик, добър приятел... Не е минал и един ден, без да си задавам въпроса - защо на мен ми се случи. Но това е Божията воля. И знам, че Феди е на по-добро място... Вярвам в това, каквото пише в Библията".

"Любовта ме спаси. Любовта ми към Емилия. Стегнах се заради нея, заради дъщеря ми, заради родителите ми", заявява Жорж.

Емилия допълва, че смисълът е да живееш заради някого, когато обичаш толкова много. 

апазвам болката в себе си. Това е нож в сърцето ми. И той ще бъде там. Длъжен съм да бъда този човек, който бях. Защото имам прекрасна дъщеря, която заслужава всичката любов и подкрепа. Старая се да се усмихвам, за да създавам любов и спокойствие около себе си. Не станах развалина. Показах на приятелите ми, че техният приятел, на когото държат, се държи здраво", споделя Жорж.

За последния си ден с Феди той разказа: "Бяхме на тренировка двамата. Попитах го - какво мисли за връзката ни с Емилия. И той каза, че подкрепя връзката ни. Зарадва се, каза, че знае, че се обичаме и че ни подкрепя за всяко едно решение, свързано с нас. Бяхме в мола и купувахме костюми за университета. След няколко този костюм го доставиха в нас, но него вече го нямаше…".

На въпроса "Какво не успя да му кажеш", Жорж отговаря през сълзи: "Исках да му кажа колко го обичам".

"Ако пак го видя, ще му  кажа: Бъди това момче, което познавам. Той носеше медальон с това послание. Обичам го! Много го обичам! Сега вярвам, че сега той има още по-голяма мисия. Просто ще се видим пак. Знам, че ще е първата душа, която ще ме посрещне... Любовта ме крепи и ако ще се отдам на нещо в този живот, то ще е любовта. Тя никога няма да свърши. Избягвам да използвам думата "никога". Но за нея ще кажа: "Никога!", категоричен е Жорж.

Той и любимата му споделят и "тайната" за сватбата си: "Аз имах огромната нужда от нещо позитивно в този живот", сподели той и добави: "Аз помолих за това. Това беше моя молба. Решихме да сме вече семейство, защото живеехме с мисълта, че сме семейство. Каквото имахме да кажем, го казахме".

"Пожелавам една такава любов на всеки човек. Да намери една сродна душа и да изпита към някой друг това, което ние изпитваме един към друг", допълва Емилия.

"Единствената утеха е любовта", заявява Жорж Башур.

Източник ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати