Меню

Избрани новини

Звездите

Драмата от първо лице! Кристин Илиева се пристрасти към обезболяващи след катастрофата!

Моделката разказа за ада, който преживя и прошката към Дивна

Откровена изповед направи моделът Кристин Илиева, която пострада изключително тежко при катастрофа с певицата Дивна.

"Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас от болка. На моменти още съм в шок какво ми се случи и какво преживявам. Всичко помня, адреналинът ме държеше. Това може би е главното нещо, което ме спаси", каза младото момиче, цитирано от ПИК.

"Имам много фрактури и откъснато месо по десния крак. Пожелавам на никого да не изпитва тази болка и това, през което минах. Бях свикнала с обезболяващите. Когато отидох в Турция и там разбраха какви обезболяващи са ми били давани казаха, че няма да стане така и ми дадоха по-леки. Бях се пристрастила към обезболяващите. В 8 часа почвах да пищя и да рева, че искам обезболяващи, бях станала като наркоман", призна Илиева.

Всичко се случва с причина, сигурно за да ме направи по-силна, защото аз усещам колко по-силен характер ставам и колко повече доброта има в мен. Ще ми бъде трудно, ще се боря, ще бъде тежко, но ме чака нещо хубаво отвън. Лечението ми е 50% вяра и аз вярвам, че ще се оправя. Аз искам да се разхождам с приятели, да се забавлявам, да си вдигна братчето или сестричката. Не мога да предам себе си, семейството", заяви още моделката.

"Простила съм на Дивна за това, което стана, защото знам, че не го е направила нарочно. Просто е невнимание", завърши красавицата.

Изтпчник ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати