Меню

Избрани новини

Звездите

Дивна събра сили и посети осакатената си приятелка в болницата

Певицата поискала прошка от пострадалата след зверската катастрофа Кристин

Младата певица Дивна, която едва не уби приятелката си – моделът Кристин Илиева в тежка катастрофа, най-накрая е събра кураж да я помоли за прошка, научи репортер на LifeOnline.bg.

Ден преди Великден изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” отишла във ВМА, където екип от специалисти денонощно бди над осакатената Кристин, пише ПИК.

Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която наскоро публично я упрекна, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата й. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в семейството на Кристин са много разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към приятелката й, която пострада по нейна вина.

Казаното очевидно е подействало отрезвяващо на Дивна, която се свързала с близките на Кристин и заедно с родителите си пристигнала във ВМА, за да види пострадалото момиче. Няколко дни преди това близките й отправиха зов за помощ в социалните мрежи и помолиха всеки, който има желание да дари кръв за операциите на Кристин.

В продължение на 2 седмици след катастрофата мобилният телефон на Дивна бе изключен. Според приятели и колеги на младата певица, тя била в изключително тежко психическо състояние.

Тийнейджърката изпаднала в нервен срив, когато научила какво е причинила на най-близката си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес. „Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката, пише седмичник.

Припомнете си, че звездата на Дивна изгря в риалити формата „Пей с мен“, тогава невръстното момиченце бе избрано от Миро за дуетна половинка. След успеха си в предаването малката Дивна започна да развива успешна солова кариера.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати