Меню

Избрани новини

Клюкарник

Конфликтът на Башур с Емилия бил заради среща с Коко Динев? (видео)

Певицата си позволила да уважи юбилея на бившия си мъж

 

Постът на Жорж Башур, който ясно показа, че нещата в семейството му с Емилия не вървят, бил вследствие на среща на певицата с бившия й мъж Коко Динев.

Поводът бил  50-годишниният юбилей на бизнесмена, който е и баща на децата й.

 

Въпреки че опроверга в поредица интервюта раздялата си с чуждоземния милионер, тя е факт. Ревнивият Башур бил доста наранен от решението на Емилия да почете Коко Динев, писа Уикенд.

Според информация в мрежата един от двамата се е изнесъл от общото им жилище, а Жорж смени профилната си снимка с Емилия с такава на студен зимен пейзаж и написа многозначителното:

„Всичко си има начало, но всичко си има и край”. В момента не е ясно как ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще прости „прегрешението” на съпругата си и отново ще се съберат, прогнозират в бранша.

„Какъв развод, няма никакъв развод. Няма промяна в живота ми”, подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко след като опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур.

 

Певицата категорично отрече да се задава край на брака и. Напротив, по нейни думи любовта им е все така силна и хармонична. А думите му „Всичко си има начало, но всичко си има и край” били отражения на негово моментно състояния.

Разбира се, че знам за какво става дума. Аз живея с този човек... Малко по-деликатна е ситуацията...”, аргументира се Емилия защо не би искала да конкретизира за какво става въпрос.

„Това си е негов филм…“, заключи обясненията Емилия и добави, че Жорж просто имал „такъв момент”, който може да се случи на всеки човек.

 

„Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно.“, продължава с обясненията Емилия.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза