Меню

Избрани новини

Клюкарник

След скандалния запис Мария обяви разплакана, че се отказва от музикалната сцена! (видео)

Певицата ще се преквалифицира във влогър

 

След като се изложи с фалшиво пеене наскоро, фолк певицата Мария обяви пред аудиторията в своя Инстаграм профил новината, че напуска музикалната сцена .

 

Припомнете си, че LifeOnline.bg показа запис от трагично изпълнение на Мария, която се опита да поздрави Софи Маринова с нейна песен много несполучливо, дали това e капката, която е преляла чашата не е сигурно, но изпълнителката заяви, че отдавна обмисля решението да се оттегли от сцената.

 

Посредством среднощно живо включване с чаша алкохол в ръка и сълзи в очите, тя обяви, че спира да се занимава музика, тъй като се е изчерпала, както стана ясно от думите й.

 

“От известен период от време имам усещането за себе си, че аз и сцената си дадохме най-доброто през последните 20 години. НА 38 съм и връзката ми с вас е по-голямата част от моя живот. Взех решението в една от най-хубавите си години, като песни и преживявания, да сложа край на моите клубни изяви и да се разделя с музикалната сцена. Към този момент усещам нещата така”, споделя Мария, цитирана от Secret.bg.

 

“За тези години успях да ви дам моя максимум. Заедно постигнахме много, вие сте моята мотивацията. Ако кажа, че дължа всичко на себе си, значи да излъжа”, допълни тя.

 

“Благодаря на моето второ семейство, хората, които създадоха Мария – Мария и Митко Димитрови и да им кажа, че много ги обичам. Обичам всички в “Пайнер”, които са допринесли да бъда на музикалната сцена. Ще сложа едно ново начало в моя живот с нови предизвикателства и проекти. С помощта на много мои приятели и партньори, с които ще работим заедно”, продължи певицата.

 

“Разделям се с музикалната сцена, с “Пайнер” не мога да се разделя никога, защото те са моето второ семейство. Те ме създадоха, отидох при тях, когато бях дете”, категорична е Мария.

 

Тя обяви, че ще става влогър и скоро ще пусне свой YouTube канал, в който ще публикува видеа, но не и песни. Правата за дигиталното разпространение на досегашната й продукция остава за „Пайнер“ и тя няма права над тях.

 

Мария успокои феновете си, че ще се „виждат“ редовно във виртуалното пространство и тя няма да прекъсне връзката си с тях.

Зрителите на лайфа не можеха да повярват на случващото се, а много изразиха съмнение, че това е шега. Други се усъмниха, че нов мъж стои зад решението й, но миньончето обясни, че мъж никога не е повлиявал на нейната кариера и това няма как да се случи и сега.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от lifeonline.bg (@lifeonline.bg) наЮли 30, 2020 в 10:22 PDT

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати