Меню

Избрани новини

Пикантерии

Не му стига рапа и чалгата – Криско посегна и на джендър бизнеса!

Габровеца пак разгневи майките

 

Лаком Криско очевидно няма да се задоволи да се разпростира само върху чалгата и рапа и ето, че протяга алчни ръчички и към кабарето.

 

Наши читатели забелязаха нелепи опити на габровеца да се намести и в бизнеса на Драг Кралиците.

 

В розов травеститски тоалет и огромни гърди, гримиран но с брада се показа Криско, а майки се зачудиха до колко е удачно да прави това любимецът на детската аудитория.С помощта на дигитална обработка рапърът се прави на своята американска колежка Карди Би, но това повече прилича на желание да бъде жена, а не на мерак да стане американска звезда от космическа величина.

 

 

Пищното дупе, огромна пазва в унисон с брадатото лице на Криско възмутиха редица родители. Рапърът смени няколко визии в краткото пародийно видео.

 

Всички те са клипа към една от най-известните песни на Карди Би в дует с колежката й Меган Тей с над 30 милиона почитатели.Припомнете си, че преди време Криско пак лъсна в женски дрехи, което навежда на мисълта, че рапърът има кросдрес наклонности.Виртуална смяна на пола е истински хит през последните години. Безброй приложения зарибяват звездите, заинтригувани да се видят като противоположния пол.

 

Според психолозите подобен тип игри говорят за възпитаване по отношение на толерантност и приемане на различните.Травеститските прояви на Криско, които ядосаха родителките моралисти, съвсем не са първият повод българските майки да беснеят срещу изцепките на рапъра.

 

 

Преди години песен на Кристиан Талев бе причина от сдружението „Майки срещу дрогата“ да скочат срещу творчеството му и посланията, които то носи. "Дай ми хапче",  пее Криско.

 

„Кого мислите, че ще слушат учениците? Някакви лелки като нас или великият Криско?",  избухват преди време по този повод Веселина Божилова и Елка Паникян от сдружението.

 

Както LifeOnline.bg алармира преди време, в едно сутрешно стори преди Коледа, рапъра и част от антуража му се бяха изтипосали как редят на линийки неустановен бял прах изсипан от пликче по масата.

 

Точно по това време той беше и рекламно лице на магазин за детски играчки, нещо напълно несъвместимо с поведението му.

 

Може би и сега рекламодателите вече сериозно трябва да се замислят колко уместно е да инвестират в подобни персона със спорна обществена позиция относно наркотиците.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати