Меню

Избрани новини

Пикантерии

Фалшива самоличност или шизофренично раздвоение на личността мъчи Диона?

Хомофобката журира конкурс за травестити в столицата

Диона се оказва една от най-фалшивите артистки и подслонили се жадни за слава душици, под и без това препълнената стряха на родния шоубизнес.

Отрихме, че единствената й дарба е постоянното й лъкатушене от едно отрицание в друго, биполярността и  непостоянството в собствените й позиции относно музикалните течения и сексуалните предпочитания.

След като дълго време плюеше по поп-фолка и изпълнителите от бранша, изведнъж тя "безкористно" загърби всички нейни "рапърски идеали", на които доскоро робуваше, и "мазно" пропълзя в стройните редици на "лекия жанр".

„Е, чудо голямо…“ ще кажете, все пак трябва да оцелява, да живее и да се прехранва с нещо, да опита и тя от блясъка на голямата сцена. Няма лошо, да си плазмодий понякога помага.

И сигурно ще бъдете прави, така е, нека се пробва и в това, макар че - ние знаем какъв ще е резултата - нулев.

И това не защото продуцента й е слаб, напротив, Галин ще направи всичко по силите си, за да създаде добър продукт. Само че тя е толкова фалшива, че и тук ще успее да прецака нещата.

Не толкова отдавна Диона изнесе сериозна хомофобска лекция от ефира на bTV, където твърдо се изказа срещу хората с различна сексуална ориентация, както по-рано бе направила и в YouTube канали си. Тогава тя остро осъди желанието им да имат равни права с останалите данъкоплатци и изрази гръмко неразбирането си към тях.

Според нея "Не е редно да има трети пол, който да бъде толериран и озаконяван... гейовете нямало лошо да си въртят любов помежду си, но без да афишират и парадират"... разговорът й с Карбовски беше толкова антигей насочен, че чак се зачудихме в кой век живее това младо момиче и от къде е дошла в столицата. Оказа се, че е от гр. Койнаре…

Заради тези изказвания Денислава Сашова, както по лични документи се казва "рапърката", си навлече гнева на гей общността и със сигурност загуби доста от последователите си. Трябва да си призная, че до това интервю и аз я харесвах и дори я съжалявах заради издевателствата на Валентин Кулагин над нея в Къщата, но след изявата й всичко се промени.

Диона с новите си приятелки от третия пол

И сега, ето ново 20 - тази, която до онзи ден не можеше да понася хомосексуални и не одобряваше публичните им изяви и третия пол - гордо журира конкурс за травестити в центъра на София!

Що за хамелеонски ген има в кръвта си тази гражданка на Койнаре, едва ли някой може да обясни. Може би трябва да се поинтересуваме от професионално мнение за диагноза.

Шизофрения ли е това, раздвоение на личността ли, или пък симптомите са по-далеч от психиатрията и по-близо до пошлостта?

Друг е въпроса и за изключително късата памет на организаторите на въпросния конкурс за гримирани момчета, които услужливо "забравиха" за доскорошния хомофобско хейтърски бекграунд на Диона и я приютиха в състезанието си за "мъже в чорапогащници".

А може би и тя е един от тях и всъщност е мъж под прикритие?!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати