Меню

Избрани новини

Ексклузивно

WTF?! До скоро пееше за амфети, сега Криско рекламира детски играчки… (+18 видео)

Да не забравяме и домашните му филмчета за възрастни с участието на подрастваща девойка

Най-хлъзгавият представител на хип-хоп гилдията у нас Криско стана съвсем скоро баща. Шевовете на корема на приятелката му Цвети още не са зарастнали, но тя бе включена по спешност в реклама на магазин за детски играчки заедно с него.

За досадният и евтино изглеждащ спот въобще няма да говорим.

Но ще обърнем внимание на рекламодателя, за факта, че доскоро рапърът Криско пропагандираше употребата на забранени вещества в песните си (Бело Белисимо, Дялкам Бяло, Щото е маймуна  и други). Това може и да са епизоди от по-ранното му творчество, но и в днешно време Криско не пропука шанс да напомни за "бялото".

Така например преди време репортер на LifeOnline.bg го излови демонстративно да реди линии споделяйки уменията си в своя Инстаграм профил.

Сега рекламира детски играчки и влиза със странно музикално послание в домовете на милиони семейства.

Изпълнителят, който пееше за „най-ми е готино в дупето ти сочно“, „мога да я галя по дупара денонощно “„пуши от Ямайка“, „покажи ми как го клатиш“ и други такива, сега се опитва да загърби миналото си, което включва и домашна еротична продукция за възрастни.

Припомнете си, че преди няколко години в търсене на начин да се прочуе, Криско публикува в мрежата клипче на което подрастваща девойка го дарява с орални ласки.


Въпреки че отрече новата му песен да е посветена на първата му рожба, оказа се, че бебето е експлоатирано на 100% във видеото му към парчето "Благодаря ти".

Ние обаче сме по-заинтригувани от неговото творчество в близкото минало. В следващите песни се пее за наркотици и безразборни половови контакти!

Такова послание ли изпращате уважаеми рекламодатели на своите потребители?


 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Зурлев Тос кск дразни баси мазния гейтак
14.12.2019 17:14 / Отговор
Малкия амфетопродавач Тоя наркоман да рекламира детски играчки, сигурно в плюшените мечета има пакетчета
15.12.2019 15:22 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза