Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чалга сензацията Меди не желае да говори за Моника Валериева, но сподели най-голямата си любовна грешка!

Със спечелените пари първо си купил кола и апартамент

 

Нашумелият през последната година фолк певец Мехмед Гогов - Меди (27) сподели най-голямото си любовно разочарование.

 

Младият изпълнител призна, че някои от песните му са посветени на провалената му връзка с момиче, която е приключила заради изневяра от негова страна. На нея е посветен и хитът "Да си тук".

 

"Правя музика със сърцето си. Винаги ще помня това момиче... Голямата ми любов. Много се обичахме, доста ме научи, доста страдах... Тя ме изостави заради мен самия, защото правех грешки. Най-голяма е изневярата. Човек трябва да оценява това, което има. Често го оценяваме чак когато вече не е при нас. Сега тя си има прекрасно семейство. А аз днес съм сам", призна Меди пред Мариян Станков – Мон Дьо.

 

Журналистът попита дали това не е Моника Валериева, но Меди отрече тя да е голямата му любов и не пожела повече да коментира темата.

 

 

Първите покупки на Меди след като започнал да печели били кола и апартамент. Но добави, че прави музика не за пари, а защото тя идва от душата ум. 

 

"Имам доста моменти, които са ме карали да се откажа от пътя, по който вървя, да се откажа от музиката. Обиждало ме е, когато виждам, че хората са предубедени - това, че си турчин, циганин, арменец, индианец... То е видимо - аз съм талантлив, хора! Аз съм като вас бе, правя това, което обичам, аз съм добър човек. Хората са моето гориво и бензин, дават ми мотивация да правя по-добри неща. А и много често провалът е писта за излитане", каза още Меди, намеквайки за нетолерантността и отказа на Саня Армутлиева да го подкрепи когато навремето участва в Х Фактор – България..

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза