Меню

Избрани новини

Фен зона

90 хиляди евро могат да спасят живота на Сашка Васева! Диагнозата е рак на мозъка!

Туморът е причинил слепотата й

 

Легендарната Сашка Васева е диагностицирана с тумор в мозъка, който притиска очния й нерв и е причинил слепотата й. В продължение на 10 години нито един от преглеждалите я медици не е установил истинската причина за загубата на зрението й, призна самата Васева.

 

„Оказа се, че след толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар – неврохирургът Асен Хаджиянев ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми казваха, че имам атрофия на очния нерв и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга“, разказва певицата в интервю за в. „Труд“.

 

 

Васева е била прегледана и в Германия, където са й казали, че трябва да се подложи спешно на операция, която в нейния случай е животоспасяваща.

 

„Операцията трябва да се направи от екип от неврохирурзи и е изключително спешна и животоспасяваща. Сумата само за нея е 90 000 евро. Ще бъда много благодарна на всички хора, които решат да ми помогнат със средства“, добавя Васева, която е майка на две деца.

 

Тя уточни, че повече информация ще бъде публикувана в профила й в социалните мрежи.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза