Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Издиша ли Лили Иванова? Звездата вече не издържа на напрежението от концертите! (видео)

Певицата отложи спектакли заради симптоми на грип

 

Колкото и да обичаме Лили Иванова (83) трябва да си признаем, че напредналата ѝ възраст пречи на нейните пълноценни концертни изяви.

 

И докато все още има хиляди верни почитатели, които да пълнят залите, тя няма да спре, макар това да ѝ коства големи усилия, и с огромния риск да не се представи на ниво, и така да изгуби блясъка си на най-голяма звезда.

 

Изключително натовареният й концертен график очевидно е дошъл като доказателство на това мнение, защото от социалните мрежи примата обяви, че се налага да отмени поредица от свои изяви:

 

 „Искрено съжалявам, че поради внезапни симптоми на грип и висока температура по време на репетицията в ДКС - Велико Търново, се налага да отложим концертите във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен!“,  и благодари за разбирането на своята вярна публика.

 

Всички билети за концертите й ще важат без нужда от презаверяване, се казва още в съобщението.

 

На един от многото споделени видео клипове от настоящото турне се вижда (и чува, б.р.), че Иванова вече изнемогва и трудно успява да извисява глас, като в много от случаите песните й се довършват от нейните беквокалисти, докато звездата търси начин да си поеме дъх.

 

Въпреки това, под клиповете, по-голяма част от коментарите са възторжени и хвалебствени, макар тъжната картинка на видеото.

 

Припомнете си, че родената в Кубрат любимка на меломаните тръгна на турне на 14 април. То включва 31 концерта и трябва да завърши на 4 декември.

 

През миналия септември първи, че е време вечната Абър на родната естрада да се оттегли с достойнство, заговори журналистът Георги Тошев. Тогава той бе нападнат от колеги и фенове на Иванова, че няма право на подобни изказвания.

 

По-късно самата Лили заяви, че само Бог може да каже до кога ще пее.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (1)

НОИ Ами като не стигат парите от пенсията ...
28.06.2022 15:21 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати