Меню

Избрани новини

Клюкарник

Безмилостна Лили Иванова изгони гримьора си – разнасял клюки за личния й живот?!

Тази година естрадната комсомолка навършва 60 години на сцена

 

Лили Иванова (81) се гримира от доста време сама, а причината, е че е спряла да ползва услугите на своя дългогодишен гримьор Кирил Чалъков, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

В средите на мейкъп артистите се говори, че не е известно някой друг да е заел мястото му, затова съвсем основателно може да се смята, че примата е решила, че би могла собственоръчно да заличава следите на годините по лицето си.

 

Всеизвестен факт,  е че Лиленце Пиленце ненавижда клюките по свой адрес и панически крие всички подробности около съществуването си. Десетки са имената отпаднали от нейната „френд листа“, които по една или друга причина са изнесли информация от лично естество свързана с житието и битието на естрадната комсомолка.

 

Такива са случаите с Катя Близнакова, Драго Драганов, куп други не дотам популярни компаньони на вечната Амбър, а сега и верният й другар Кирчо.

 

 

Раздразнението на Лили се появило още преди година-две, когато Чалъков започнал да си позволява да говори за нея в интервюта. И макар че по никакъв начин не компрометирал имиджа й, Иванова се дразнела, че й „стъпва на раменете“.

 

Запознатите с нрава на легендата знаят, че тя никак недолюбва хората, които използват познанството си с нея за да изпъкнат в публичното пространство. И дори Киро да не е имал лоши помисли, вече бил получил черна точка.

 

По-късно злите езици донесли до ушите на родената преди Втората Световна Война звезда слухове, че Кирил Чалъков бил коментирал тайни факти от нейния будоар, и се разгневила жестоко.

 

Родената в Кубрат по време на Царска България медицинска сестра, няма навик да вдига свирепи скандали на тези, които са нарушили неписаните й закони. Тя замлъква, присвива устни и действа безкомпромисно като просто ги гони от живота си, изтрива телефонните им номера и спира да контактува с тях.

 

 

Подобна съдба сполетя миналата година и мениджъра на певицата Петя Иванова. Трудовият й договор бе прекратен от днес за утре, а на нейно място се появи снажен левент, на когото Лили е поверила най-важните си дела.

 

На безмилостния характер на голямата ни певица са се нагледали и наслушали многобройните нейни продуценти, озвучители, шофьори, домашни помощници, които изхвърчали от раз при първото си провинение.

 

Истината обаче, е че колкото взискателна към хората около себе си е тя, не по-малко е нейното себеотрицание.

 

Както се знае Лили е строга и към самата себе си. Спазва железен режим на хранене и ежедневие. Загърбила е личния си живот, щастие и семейство в името на музиката и своята публика и вече 60 години е на сцената.

 

Самата тя е признавала, че ако спре да пее ще си отиде завинаги.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза