Меню

Разцъкай

Уникални ретро снимки от албума на Лили! Певицата показа майка си и баща си! (галерия)


Настроена носталгично, певицата се разрови в албумите на миналото

 

Естрадната примата Лили Иванова винаги е твърдяла, че не обича да се връща в миналото, а предпочита да върви напред. С поглед вперен в бъдещето тя избягва да пее и старите си хитове, макар че някой от тях даже са й забранени.

Все пак наскоро, явно обладана от носталгично настроение и скорошния си рожден ден, Лили извади на яве стари свои снимки.

 

Естрадната звезда, която не обича да споделя пред публиката си спомени от младежките си години, се поддаде на тенденцията на социалните мрежи и посегна към огромния си личен архив със снимки, които най-после видяха бял свят.

 

В социалните си мрежи Лили за пръв път показа кадри от детството, работата си като медицинска сестра и първите си години на сцената, а те предизвикаха почитателите и също да поровят в старите албуми и да започнат да є изпращат своите спомени с нея.

 

За пръв път певицата публикува фотос на своите родители – Мария и Иван, които до края на живота си остават в родния на фамилията град Кубрат. Всички там ги помнят като скромни хора, които така и не успяват да се замогнат. Вечната мъка на естрадната прима си останала, че родителите й не доживели да я видят на голямата сцена.

 

Не е тайна, че Лили е завършила Медицинския техникум във Варна и 1 година е работила като медсестра. Колегите и в болницата още тогава знаели, че няма да носи дълго бялата престилка и касинката, и виждали, че голямата и страст е музиката. Първите си импровизирани концерти изнасяла именно пред тях, но изпълнявала професионалния си дълг като медицински работник със същата страст, с която днес твори песните си. / източник ПИК

 

Лили Иванова

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар