Меню

Избрани новини

Звездите

Лили Иванова празнува рожден ден и изненада медиците с неочакван жест! (снимки)

Самата певица е била медицинска сестра за една година

 

Звездата на българската музика Лили Иванова отпразнува в петък (24 април) своя 81-ви рожден ден. Съвсем естествено тя получи много цветя за празника си и на свой ред реши да зарадва лекарите в „Александровска болница“, съобщава БТВ.

В социалните мрежи тя ги поздрави за работата, която вършат в борбата срещу коронавируса.

Самата Лили Иванова е работила една година като медицинска сестра. Тя е учила в Медицинския техникум за медицински сестри във Варна. Първите ѝ изяви като певица са именно на вътрешните фестивали, организирани в техникума. След като завършва, работи в болницата в град Бяла, а малко по-късно и в Кубрат. Всички от колегите в болницата знаят за таланта ѝ и се възхищават.

Освен красивите цветя, тя подготвя и подаръци за медиците. От своя страна те изказаха своята благодарност и определиха жеста на певицата като невероятен. Лекарите смятат, че направеното ще стимулира допълнително работата им.

Директорът на „Александровска“ проф. д-р Костадин Ангелов сподели, че от всички негови приятели, Лили Иванова е най-дисциплинираната. По думите му тя не е напускала дома си от началото на епидемията и е пример за спазване на правилата.

В момента в болницата има един случай на положителен резултат при лекар - инструктор по хранене, който е заразен от свой близък от Франция, обясни Ангелов.

По думите му всички мерки в лечебницата се спазват, така че да се опази здравето и на пациентите, и на лекарите.

 „Моля за още малко търпение. Ние сме свикнали да помагаме и ще продължаваме да помагаме. Смятам, че хората са разумни и спазват всички наложени изискания, които са и обосновани“, подчерта проф. Ангелов. / източник ПИК

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза