Меню

Избрани новини

Клюкарник

Драго издал голямата тайна на Лили Иванова – 14 години тя не му говори

Разкрита е възрастта на певицата

След 14-годишна вражда Драгомир Драганов най-после разкри защо Лили Иванова не му говори.


От най-близка дружка, Чая се превърнал в персона нон грата в дома и компанията на примата на българската естрада.

Тя не могла да преглътне предателството на тв водещия, който разкрил възрастта й. Изпълнителката на „Панаири“, научила че от Чая е тръгнала мълвата, че се е подмладила с 3 години и до днес се представя с фалшиво ЕГН. През годините Драго многократно правил опити да я омилостиви и да се помири с нея, но уви! Примата продължавала да се цупи.


През 2005 г. Лили сложи край на дългогодишното им приятелство. И нищо не може да накара изпълнителката на „Стари мой приятелю” да прости на отколешния си компаньон. Тя отказваше да назове публично причините за разлъката им. 7-годишната им дружба бе прекъсната изневиделица. Двамата бяха записали дуетни песни, ходеха заедно по турнета, докато изведнъж Лили сложи край на приятелството им. Дълго време Драганов мълчеше за истинската причина, но най-накрая изплю камъчето и призна истината.

Причината била, че за да участва в един от многото фестивали, които е печелила трябвало да й се издаде личен документ с подмладяващ я с три години. Това се налагало заради възрастово ограничение наложено от организаторите.

Така примата се оказала с фалшиво ЕГН, по думите на Драго, документа бил унищожен след завръщането на певицата у нас, но мълвата за фалшивата възраст се носи с години.

Междувременно стана ясно, че по официални документи Лили е родена на 24 април 1939 година, тоест в момента тя е на 80 години. Дали това е истинската дата или фалшивата знае само тя.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза