Меню

Избрани новини

Фен зона

Драго Чая стана Джордж Майкъл

Водещият озвучи гласа на великия музикант, който си отиде на Коледа миналата година

Драгомир Драганов, който нашумя като водещ на несъществуващото вече предаване „Чай“ озвучи с гласа си самия Джордж Майкълв документален филм за великия британски поп певец и композитор, който БНТ подготвя за излъчване.

В последните дни от живота си, идолът на няколко поколения режисираше филма "Freedom", който обаче така и не успя да завърши. Джордж Майкъл почина в дома си на 25 декември 2016 г. от сърдечна недостатъчност, на 53-годишна възраст.

Погребението на Джордж Майкъл
"Днес в първо тон студио на БНТ беше подготвен за излъчване разтърсващия документален филм "Freedom". Имах щастието да дублирам с гласа си болезнените откровения на една от най-ярките музикални звезди на всички времена! Самият Джордж Майкъл!!! Благодаря на колегите си Елка Рускова, Мая Зарчева, Силвия Христова и Тони Радичева. Благодаря на актьорите Лидия Михова, Златина Тасева, Мартин Герасков и Димитър Кръстев за изключителния професионализъм и партньорство. Чувствам се благословен и пречистен. Щастлив, защото работата е моето упование", написа Драго във "Фейсбук".

БНТ 1 ще излъчи филма на Коледа.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза