Меню

Избрани новини

Клюкарник

Провокаторка! Лили Иванова демонстрира самоирония на рождения си ден! (снимки)

Крие ли наистина истинската си възраст примата?!

 

Рожденият ден на Лили Иванова редовно провокира въпроса на колко всъщност е любимата на няколко поколения певица.


Въпросът на колко години е тя изплува на дневен ред почти всяка година около 24 април, когато е родена вечната Амбър.

 

Официално гранд дамата на българската музика е родена на 24 април 1939 г. Въпреки това във виртуалното пространство се разпаространяват най-различни версии за годината, през която неувяхващата естрадна звезда е родена.

 

Нейната кума Лидия Станчева, бивша началничка на „Естрадна дирекция“, още преди десетилетия твърди, че Лили е фалшифицирала документите си по времето на социализма и се е подмладила с цели 5 години. Истинската ѝ рождена дата била на 24 април 1934 г., което означава, че на Великден тя нанза 88 лазарника, пише ПИК.

 

Самата Лили "наля масло" в огъня със снимките, които качи днес от вчерашния си празник. Изпълнителката на "Панаири" показа тортата си, на която не са споменати години, а свещичката е във формата на въпросителна.

 

Както и миналата година, рожденицата Иванова избра празничната й вечеря да се състои в панорамния ресторант на японския хотел в столицата, който все още държи тоталитарно ниво и атмосфера.

 

Трябва да се отбележи, че Лили изключително внимателно подбира местата където си позволява да хапва. Поради строгия си режим нейните изисквания за храната и начина ѝ на приготвяне са изключително капризни.

 

Освен това самоиронията на Лиленце пиленце се изразява и във факта, че тя си е поръчала своя карикатура при известните карикатуристи Алла и Чавдар Георгиеви.

 

Шаржа показва седящи на пейка две възрастни жени. Пред тях минава изпъната като струна Лили Иванова, изтупана по последна мода и на ултра високи токчета, а едната баба пита другата: „Това не е ли нашата съученичка Лили от горния клас?“

 

Ние пък си припомняме вица, който разказва за несъобразителен репортер позаинтересуван с въпрос „Лили на колко години си всъщност?“, на който тя скромно отговаря – „Аз съм на толкова на колко изглеждам!“.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза