Меню

Избрани новини

Клюкарник

Лили изригна: Само бог ще каже до кога да пея! (видео)

Иванова даде първо интервю от три години насам пред Георги Любенов

 

"Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой докога ще живее и какво ще прави. Разбира се, след Него вече идва и моята публика. Крайното време го решава Бог и Певицата".

 

С тези думи за пръв Лили Иванова коментира критиките появили се по неин адрес, дали не е време да слезе от сцената, провокирани след концерта й през септември в Античния театър в Пловдив.

 

Примата покани Георги Любенов в дома си заедно с оператори от Обществената телевизия и даде интервю за предаването „Денят започва“.

 

Повод за разговор бяха предстоящата поредица от три концерта, насрочени за 14, 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК, но в първото си телевизионно интервю от близо три години насам тя говори и за принудителната концертна пауза и косвено за скандала покрай изказването на журналиста Жоро Тошев.

 

Относно това в края на разговора с Любенов тя добави:

 

„На никого не преча, че продължавам с концертите и че продължавам да пея“, отсече 82-годишната певица.

 

Изявата на Лили Иванова в Античния театър на 14 септември предизвика вълна от мнения и дълго беше сред най-коментираните теми в родния шоубизнес. Емоциите закипяха след твърдения, че спектакълът не просто не е бил на ниво, а примата е пяла фалшиво и голяма част от зрителите са останали разочаровани.

 

 

Ожесточените дискусии започнаха от фейсбук статуса на Георги Тошев, който след концерта написа: „Всичко има начало… и…край! Да знаеш кога…и как…“, но след разразилата се полемика, той премахна думичката „Край“.

 

Някои от присъствалите на концерта свидетелстваха, че озвучаването е било изключително лошо. Някои от колегите на примата, като Йорданка Христова и Георги Христов, с които водеха тиха война през годините и дори са си позволявали да си разменят нелицеприятни реплики чрез медиите, застанаха на страната на пеещата медицинска сестра.

 

 

 

„Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше никак приятно. Светът е много различен.“,призна Лили за двугодишната концертна пауза.

 

"Не съм отчаяна, в никакъв случай, но светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези две години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие", заяви Иванова.

 

Тя коментира, че публиката ѝ е липсвала и натърти, че през последните години е успяла да отдели „житото от плявата“, намеквайки, че е съкратила още повече „френд листата“ на своето обкръжение, хората, които познава и с които работи.

 

 

„Игнорирам абсолютно всичко. Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам, добави родената в Кубрат звезда, Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна".


Тя коментира, че никой не знае какви времена ще доживеем.

 

"Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули".


И допълни „Дисциплината за мен е закон“.

 

 

А на тези, които си мислят, че я познават, че знаят всичко за нея, тя отговори:

 

..."Нищо не знаят за мен"... Откакто моето краче стъпи в София аз винаги съм била заливана от обич и омраза. Омразата ме калява. Отнасям се с презрение към тези, които ме критикуват. Кои са тези, които си позволяват да ме упрекват, когато не ме познават.

Аз съм коренно различна от техните представи за мен. Не съм най-красивата, не съм най-умната, но имам своите качества", клъвна недоброжелателите си Лиленце Пиленце.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза