Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разчупиха леда! След години на студенина Лили и Данчето Христова стоплиха отношения (видео)

Петя Буюклиева, Георги Христов, Илияна Раева също се включиха в полемиката

 

След като дълги години Лили Иванова и Йорданка Христова таяха неизказана неприязън една към друга, изненадващо проявиха топли чувства и разтопиха леда.

 

Това се случва непосредствено след концерта-провал на примата, който погази и COVID-правилата с препълнен капацитет на Античния театър в Пловдив.

 

По повод събитието любимката на Фидел Кастро запя нова песен.

 

 

Това написа по този повод Христова, а реакцията на Иванова не закъсня и тя кратко и ясно отсече във Фейсбука си: "Специални благодарности на Йорданка Христова" и тагна колежката си, с която от време оно не могат да се дишат.

 

Ако прегледаме и стари интервюта на Данчето, в тях тя открито говори как съжалява колежката си.

"Възхищавам и се за някои неща, но за други я съжалявам. Че е самотна, че няма приятели...  Много хора около нея са лицемери. Друго е да имаш контакти, душевна връзка - както аз например с моите деца например. Но не, аз не я упреквам, тя е решила да е сама. Аз например, никога не бих постъпила така", заяви преди време в интервю пред Сашо Диков Христова, припомня "Хотнюз".

 

 

Петя Буюклиева също не закъсня и взе отношение:

 

"Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове тиня. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една личност, която е легенда за България, възпитавала поколения наред в естетика.

Лили Иванова и до момента е любимка на цял един народ и залите на нейните концерти за препълнени. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш кал, защото тази кал, като бумеранг, се връща към теб след това и към твоето име.

Лили Иванова трябва да бъде аплодирана, дори и само да излезе и да се представи на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, фенове, обичам ви! Защото вече е на това ниво. Когато бях в Куба, на сцената излезе една много възрастна жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците!

Публиката беше на крака – и тя нямаше нужда да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, достатъчно е възпитавала този респект.”

 

 

Припомнете си, че скандалът около името на Лили Иванова избухна след като журналистът Георги Тошев изказа неудовлетворение от концерта на примата в Пловдив (виж видеото).

Тогава той намекна, че е най-добре когато една звезда съумее да се оттегли от сцената с достойнство, но думите му бяха възприети твърде крайно.

 

В негова подкрепа се изказа много почитатели на естрадната музика, както и журналисти като Антон Стефанов и др.

 

Първи пък публично на страната на Лили застана Георги Христов, последваха го Илияна Раева, Данчо Караджов, Анон Хекимян и Валерия Велеа.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати